Обява

Свий
Няма добавени обяви.

чуден проблем???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: чуден проблем???

Здравейте колеги ето ме да споделя до каде я докарахме : до ECU просто няма вече какво да се сменя във фронтерката последно е сменен и Knock senzor макар че и без него (със изключен трябва да запали ) Въпросът ми е има ли някой такова ЕКУ за проба ? Обиколих всички възможни морги и Ц Даните на ЕКУ : Bosch Motrronic 1.54 N: 0 261 203 630 GM:91 149 787 AB Двигаел Х20SE или поне ако някой знае каде мога да намеря такъв да ме насочи .Благодаря на всички вкючили се в главоблъсканицата .
    Добре е човек да има и в пъкала приятели.:)

Коментар

Първоначално публикуван от chvora Преглед на мнение
      Здравейте колеги ето ме да споделя до каде я докарахме : до ECU просто няма вече какво да се сменя във фронтерката последно е сменен и Knock senzor макар че и без него (със изключен трябва да запали ) Въпросът ми е има ли някой такова ЕКУ за проба ? Обиколих всички възможни морги и Ц Даните на ЕКУ : Bosch Motrronic 1.54 N: 0 261 203 630 GM:91 149 787 AB Двигаел Х20SE или поне ако някой знае каде мога да намеря такъв да ме насочи .Благодаря на всички вкючили се в главоблъсканицата .
      Отиваш при Лозан, носиш един сайдер Somersby удряш му една отчаяна молба и пробвате. А може и за около 2 секунди да ти открие проблема и да го отстрани за още 5-6.
      no signature no problems

Коментар

Здравейте колеги Лозан ми намери въпросния компютър но се оказа че търси имобилайзер а моята Фронтерка няма такъв .Най-вероятно е бил премахнат във Италия.Някой дали знае каде мога да намеря човек който да извършва тази услуга с премахването на имобилайзер от компютъра?

Коментар

Имобилайзера е отделен компонент вързан за компа. Стои точно по средата на таблото вътре в него и се стига след демонтирането на таблото.
          До колкото знам имобилайзера и компа вървят в комплект, не могат да се комбинират от различни коли.
          Поздрави!
          Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

да така е колега но при мене го няма демонтиран е въпросния имобилайзер

Коментар

Някъде във Опел форума бух чел как се лекува компютъра при тоя проблем , но трябва да потърсиш сам. Ставаше въпрос за срязване и байпасиране на две жици!
              Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X