Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем със заден десен лагер и семеринг на Фронтера Б

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем със заден десен лагер и семеринг на Фронтера Б

Първоначално публикуван от VladimCho Преглед на мнение
    Такъв е, наистина! Аз го намерих за 150лв. без втулката и след много обстоен преглед установих, че е истинско Koyo, няма никаква разлика. А пък и по принцип е безумно да са супер скъпи тези лагери при положение, че разликата в сравнение с обикновените е наличието на един семеринг вместо капачка и един страничен улей с уплътнител в него... Почти година карам с въпросният лагер и нямам никакви оплаквания, ако беше ментак най-малкото да беше протекъл до сега... Предишният, който уж бе FAG според известния майстор протече след една седмица...
    Да точно Koyo 220 лв. със семеринга и втулка в комплекта. Явно съм се прекарал карай и моя не тече за късмет.
    no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
      Да точно Koyo 220 лв. със семеринга и втулка в комплекта. Явно съм се прекарал карай и моя не тече за късмет.
      Мисля ,че писах някъде но да поясня и тук . Лагерите за 110 лева и за 220 лева са едни и същи ,защото вносителя е един и същ просто жената в магазина изглежда не е толкова лакома . При интерес мога да обясня на лични (заради правилата) къде се намира магазина от ,които аз купих лагерите на тази цена (108 лева) втулката е отделно 20 лева ,пък всеки сам да си прецени на място като ги види . Аз оплаквания нямам.

п.п Жената ми обясни ,че вносителя на KOYO е в Пловдив и тя взема от него .
      Напред и нагоре
      Принцеса Фиона (Фронтера) 2,2 DTI 99 г.
      0886769809-Юлиян
      kiko00@abv.bg

Коментар

Знаете ли че с правилния лазер или ерозиен гравьор и на ВМЗ се пише че лагера е произведен от Мечо Пух...????!!!!
        МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

Първоначално публикуван от isuzo Преглед на мнение
          Знаете ли че с правилния лазер или ерозиен гравьор и на ВМЗ се пише че лагера е произведен от Мечо Пух...????!!!!
          Съгласен съм с теб .Но!
          Това нещо мисля ,че само по един начин може да се разбере .С проба грешка естествено . На пазара в България е много трудно да разбереш кое е истинска част и кое ментак ,е освен ,ако не е очевидно. Няма гаранция ,че като е 220 лв. е истинска част ,а не направена по описания начин .

п.п Лозане знаеш сагата с моя семеринг за дифа и цената в Опел (194 лв.)и същия семеринг закупен от мен от случаен магазин на 1/3 от тази в Опел.
          Напред и нагоре
          Принцеса Фиона (Фронтера) 2,2 DTI 99 г.
          0886769809-Юлиян
          kiko00@abv.bg

Коментар

Първоначално публикуван от isuzo Преглед на мнение
            Факт е, че вече почти година и 10 000км. карам с лагер на който пише Koyo и имаше вид на прецизно изработен детайл и нямам нито течове, нито шумове... Ако беше ментак с изгравирани надписи най-малкото да беше протекъл до сега.
            Както каза Кико много ясно, че цената не определя качеството, особено в нашата държавица... А иначе можем да си разтягаме локуми и да се правим на остроумни, колкото си искаме.
            Последно редактирано от VladimCho; 04-02-15, 11:26.
            ОФА КБ X20SE + метан

Коментар

Само да ти кажа че аз съвсем наскоро преди 20к км. изгорях с едни много истински части с 40% отстъпка, почти всичко което изглеждаше съвсем като истинско се оказа ментак.
              А лагерите за които говоря са изминали над 60-70 000 км. и предполагам още са си на мястото. Така че не съжелявам за по-високата цена която съм платил. Лозан ги е сменял и сигурно ги помни, изглеждаха много по-различно от масовите на пазара...
              no signature no problems

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X