Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем със заден десен лагер и семеринг на Фронтера Б

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем със заден десен лагер и семеринг на Фронтера Б

Здравейте колеги
    Тече ми масло от задно дясно колело и се оказа ,че лагера и семеринга са за смяна отивам в сервиз и по големия талон намираме частите и ми обявиха цена от 860 лева с работа 1000 shock: бая ми прискърца сърцето като ми казаха тази свръх извънземна сума
    Ако някой е сменявал има инфо за по евтини части да помага ,но май ще трябва да се търси 2-ра употреба от някоя ударена ?|

От: Проблем със заден десен лагер и семеринг на Фронтера Б

Я хвърли око на тия оферти, като гледам лагерите със доставката няма да минат 200лв.
    http://shop.ebay.co.uk/i.html?_nkw=f...&_stpos=&gbr=1
    Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Tъй като ми предстои същото мероприятие ,ама на другия лагер,понеже миналата година смених левия, а сега десния вече имам някакъв опит.Намира се в ЕВРО 07 същия лагер за средно около 95 лв и 80 лв труд.
      Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Утре ще проверя! Мерси много ще ми падне камък от сърцето представям си друга оригинална част каква ли цифра е

Коментар

И аз се бях вкарал в същата игра ще споделя и аз!В Евро 07 цената беше 240 лв. и трябваше да се чака 1-2 седмици.Говоря за страрата ми фронтера (ОФ А КБ 94г)
          това за 90-100лв. неми се вярва защото дори с отстъпката от 240 лв не падаше чак толкова!За това го реших по друг начин!Купих задна полуоска 2 у-ба от Лозан (тогава още не го познавах) за 100 лв.- дори си спомням че нямаше дясна (която ми трябваше) и ми донесе лява като си мислех да взема само лагера но после направо я сложихме така......(само където се дупчи нова дупка за жилото на ръчната) и така искара 5 години без да мръдне!
          Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
          LZ1NES

Коментар

И аз намерих за 150 полуоска със сичко и ще ходя да я взимам утре сигорно

Коментар

Взех цял заден мост утре ще сменя двете десни полуоски и съм 6

Коментар

Браво!Така се прави!Надявам се че си минал евтино за моста и се надявам всичко да се оправи след процедурата!Пък можем и да се засечем някой път в Своге да обменим малко опит!Идва хубавото време а вилата ми е над Своге в месноста Клена!;-)
                Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
                LZ1NES

Коментар

Да бе :Д:Д:Д еми аз съм в този квартал преди да почнещ да се качваш по черния път за там :Д:Д
                  Супер значи ще се засечем .Аз и с мотора там си минавам редовно

Коментар

Първоначално публикуван от ulkataa Преглед на мнение
                    Да бе :Д:Д:Д еми аз съм в този квартал преди да почнещ да се качваш по черния път за там :Д:Д
                    Супер значи ще се засечем .Аз и с мотора там си минавам редовно
                    Надявам се!По улицата към черния път имаше една червена фронтерка Б.Да не е твойта!?

Сори за спама в темата!
                    LZ1NES

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_2584.jpg
Прегледи:3
Размер:159.7 КБ
ID:5266793Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_2596.jpg
Прегледи:4
Размер:119.7 КБ
ID:5266794Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_2593.jpg
Размер:160.3 КБ
ID:5266795Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_2591.jpg
Размер:123.5 КБ
ID:5266796Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_2589.jpg
Размер:117.8 КБ
ID:5266797Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_2595.jpg
Прегледи:4
Размер:184.4 КБ
ID:5266798
                      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_2586.jpg
Размер:155.4 КБ
ID:5266799
                      Ето я моята черна перла

Коментар

Да бе сетих се!И проверих в темата с представянето.......

тия дни като тръгнем нагоре ще ти пусна едно ЛС да пинем по кафе!
                        LZ1NES

Коментар

Темата не е моя но да я продължа.След миналогодишната смяна на заден ляв лагер ,дойде ред и на десния.След 1000 километрова езда на вече повреден лагер симптомите бяха вече налице.Някъде около Карнобат лагера се утиши и не след дълго разбрах защо.Омаслил се е и хвърля масло навсякъде ,ама поне не бучи.Внимателно се прибрах до Перник.Хубавото е че не е изхвърлил много от маслото на дифа.Утре ще сложа новия лагер.И тук идва голямата дилема.Моят джип има сигурно 500 000 км и лагерите в италия са сменени ,вероятно със същите които сега аз слагам,щото и на макаронко ще му се видят много 400 евра за лагер.
                          И затова свършиха и двата почти заедно.
                          Ами ако си вземеш полуос с такъв лагер? Ами две? Дотук от преживяното от мен мисля ,че лагерите аналог живеят поне три години ,и поне 50-60 000 км.
                          Дано съм бил полезен.
                          Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Вече е готова засега няма да тече Сега остава в понеделник да сменим ремака и 2-те ролки ,маслата и филтрите и е 6

Коментар

Първоначално публикуван от ulkataa Преглед на мнение
                              Вече е готова засега няма да тече Сега остава в понеделник да сменим ремака и 2-те ролки ,маслата и филтрите и е 6
                              Какъв лагер купи, колко пари и от къде?
                              no signature no problems

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X