Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фронтера за състезания

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Фронтера за състезания

Знам за един такъв двигател- 2.8 дизел в една морга в Ямбол, но май обратния вариант от бензин на дизел е по-лесен? Добре де не се ли изтискваха още няколко кончета като се сложи оборудвана глава от вектра 16V тя е към 150кс. е започват да се усещат малко преди червеното, но предполагам и в по-ниските обороти ще се усетят.
    В крайна сметка всичко е възможно, въпроса е на каква цена. Между другото наскоро гледах една леко модифицирана Кия Спортидж от първите на Баха, явно може

Коментар

Първоначално публикуван от sony bono Преглед на мнение
      .... Припомням, че има и дизелови фронтери А, особено тази с 2.8 двигателя на исузу, който е с въртящ момент на "камион", въпреки не многото си коне.....
      Знаеш ли точно колко е въртящият момент на 2.8TDI???

-кода на 2.8TDI е 4JB1-TC, но с този код излиза ,следният http://www.sdemdiesel.com/engine_end.asp?id=248 мотор. От снимката ясно се вижда ,че е Common Rail .

-Пак
      от снимката...мисля,че това мотора http://www.sdemdiesel.com/engine_end.asp?id=209

но този е 4JB1-T и без Intercooler

Коментар

Първоначално публикуван от minchevp Преглед на мнение
        Знаеш ли точно колко е въртящият момент на 2.8TDI???
        2.8tdi - 242/2100 Nm/RPM
        2.5tdi - 260/1800 Nm/RPM
        2.0i - 170/2600 Nm/RPM

Забележи оплювания VM мотор какъв въртящ момент има и при какви обороти.
        Разликата между дизела и бензина е видна и осезаема при късата А фронтера.

2.3TD - 215/2200 Nm/RPM
        2.4i - 195/2400 Nm/RPM

2.2i преди 98г. - 202/2600 Nm/RPM
        2.2i след 98г. - 202/2500 Nm/RPM
        3.2 V6 след 98г., модификацията която е 205 к.с. - 290/3000 Nm/RPM
        2.2DTI - 260/1900 Nm/RPM
        Последно редактирано от sony bono; 09-12-11, 12:41.

Коментар

Благодаря sony,
          2.8TDI за мен е най-добрия агрегат на Фронтера-А ,макар че при тази кубатура и ходове очаквах мааалко повече Nm.

Това, което демонстрира 2.5 VM наистина впечетлява.
          Знам за негативните настроения относно този мотор ,но след като се поставя на толкова джипове сигурно си има качествата.Може поддръжката му да е по-специфична..,незнам ,....затова мълча ,все пак едно е да коментираш,друго да разбираш и ремонтираш!
          Поздрави.

Коментар

Ето и един Опел на ДАКАР 2012(е, не е Фронтера,а Антара,но все пак)...
            Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Кесов Преглед на мнение
              Ето и един Опел на ДАКАР 2012(е, не е Фронтера,а Антара,но все пак)...
              ще повърна
              no signature no problems

Коментар

Попаднах случайно на траял с ОФА:

Коментар

Тя фронтерата дето" не става" за нищо направо изрови камъните,само едни хубави гуми и е готова.Много добро клипче,браво.
                  СУЗУКИ ГРАНД ВИТАРА 2.0 TD 2000
                  ТОЙОТА 4РЪНАР 3.0 ТD 96

Коментар

Мдам, доволно и с кеф потривам ръчички!
                    Браво на пилота дето я кара,юнак!!!
                    Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

И на мен много ми хареса клипа!Съдейки обаче по звука и "ноздрите" на предния капак май двигателчето не е C20NE

Коментар

Позна , X20SE e!!!!
                        Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Не знам какво се кефите на тоя некадърник, личи си че или кара от скоро тая немощна колица или просто си е смотан. Рязко пускане на съединител на бавни скорости настъпване до дупка и после връща газта баш когато не трябва. Ненужно джаскане по камънаците на равно, изобщо гола вода според мен. А фронтерката горката така и виеше хидравликата, че едва ли ще изкара още едно състезание.
                          no signature no problems

Коментар

И според мен изпълнението е много гот, но явно и аз като останалите колеги нищо не разбирам.

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                              А фронтерката горката така и виеше хидравликата, че едва ли ще изкара още едно състезание.
                              Е че раздаваше яката газ това се вижда, но имайте предвид, че у чужбината такива Фронтери хората си ги купуват за по няколко стотин евро и на две състезания да му докара кеф за него пак е нещо...след нея друг скрап и така...Аз като я гледам освен регенератки-кални гуми(и то поизтъркани) и махнатата задна броня друг тунинг не виждам.
                              Ама малко като електричка работеше
                              Качих клипа защото не се попада често на Фронтери и то на състезание из е-пространството

Коментар

Наща състезателната си е много по-добра.И тя и пилота вече се доказаха в състезание!!!
                                2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X