Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фронтера за състезания

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Фронтера за състезания

Първоначално публикуван от mitkochanev Преглед на мнение
    Клипчето от пост 85 до голяма степен обяснява защо нашите, където и да идат побеждават.
    Не може дори и дума да става за сравнение с наше състезание, да речем Тетевен, Лазарово, Самоков, Нови Искър - също чисто любителски състезания.
    Със сигурност от Фронтерата може да се направи състезателен автомобил - пита се срещу колко?!
    По всяка вероятност ще е по-скъпо отколкото други марки/да не зачекваме пак спорове/.
    Това, което е написал Спарки за ролкейджа беше първото, което и на мен ми мина през ума, а сега добавете и 50кг. лебедка.
    Така че на първо място, поне според мен въпроса е: "Заслужава ли си?"
    Ако за собственика отговора е "да", О.К.!
    Ще бъде интересно и надявам се не само за мен.
    Успех!
    Е кво. С малки подробности ще се получи това, което се получава от правено за състезания Pajero. А това, макар и рядко, изглежда го има тук-там.

Прав че тук любителските траяли си го удрят през просото с някои препятствия, и става нещо средно между траял и роккроулинг, полят обилно с кал.

А някой беше пускал клипчета от Thessaloniki adventure trophy, мисля от 2008г. (май в темата на за Дакар на Тодор Христов). Е, там имаше някои препятствийца, дето с 99% от тукашните машини просто няма да се минат. Да не се лъжем - истински подгорвените машини за истински траял в България са крайно малко. Другото е гаражен тунинг, но пък какво от това - важен е кефа.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ники, какво стана взе ли фронтито??? Хайде, че тръпнем в очакване да отсрамиш фронтераджиите !!
      Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

Първоначално публикуван от drjanton Преглед на мнение
        Ники, какво стана взе ли фронтито???
        Ще бъде у мен най-вероятно в петък.Както вече писах,собственика има да оправя данъци,застраховки и преглед,така че му дадох малко време.Обещавам да документирам работата по "боеца"...
        Последно редактирано от fanatic; 25-11-10, 08:35.

Коментар

Лека и успешна работа тогава.Нали знаеш,че окото се плаши, но ръцете не.

Коментар

Благодаря,Антоне!Дано време да имам повечко...

Коментар

Най- после "боеца" е пред къщи.Покарах го из града 15-тина км-малко "сее" предницата,отзад нещо дрънчи при преминаване през дупки,но като цяло е добре.Утре ще го кача на подемника да го огледам по-обстойно.

Коментар

Темата ме плени още от създаването и!
                Навремето като представях моята "Фронтера", някой Тук беше писал, че имала кашкавалени карета!?Поради тази причина ще се радвам, ако видя "Фронтера" да се бори в БГ с други прехвалени джипки!!!
                Успех колега!

Коментар

Ми ЧЕСТИТО.Ще помагаме с квото можем,особено с акъл.Със сдраве да си я стягаш и ползваш за квот си си наумил.
                  sigpic

Коментар

Днес отстраних "сеенето" на предницата-обрах луфта на лагерите,а дрънченето отзад е от заминали втулки на обеците на ресьорите-ще го отстраня при първа възможност,че времето ми е кът.Обаче излезе нов проблем-теч на масло от предния диф,там където влиза дясната полуоска.Предполагам,че е със семеринг,но ако някой се е борил с такъв проблем,моля да сподели информация.

Коментар

• От: Фронтера за състезания

с Оринг е.Сменя се лесто,но дифа долу.
                      sigpic

Коментар

Честито Ники! Айде стягай я, че на пролет да има с кого да обикалям горите около Варна( ако още не са ги забранили тези неща)
                        Jeep Grand Cherokee 5.7 HEMI Quadra Drive II

Коментар

Благодаря,Жеко!Надявам се да съм я подготвил дотогава !

Коментар

Ники, пусни някое фото, та и ние да и се порадваме.

Коментар

Ами снимки не съм и правил,ама в мобилето само тя беше с лебедка и сигурно още и тече обявата.Пък и в събота се разминахме на околовръстния на Военна болница...,ама докато те позная...пък и освен лебедката още няма какво да се снима.

Коментар

Ти за тази цена щом имаш и лебедка, значи си напред с материяла. Това не го каза като я купуваше. Значи си едно напред в наточването на машината.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X