Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фронтера за състезания

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Фронтера за състезания

Никъде нe съм си налагал мнението и още в първия си пост съм писъл НА РАЗУМНА ЦЕНА, от там нататък всичко е коментар. Виждания по-различни от вашите не могат ли да се изказват ?!
    Santa Fe 2.2, 155к.с., 2009г.
    Suzuki Samurai, 1.6, Silverstone 33x10.5x15

Коментар

Могат, разбира се, като не ви ги приемат за чиста монета, защо продължавате да се врете тук ?
      Бройте ни за прости и неграмотни и повече не се занимавайте с нас.
      Преди малко изтрих вече нелицеприятни постове, явно дразните с вашата компетенция, оставете ни да си мрем в техническа нищета - става ли ?

Коментар

Не разваляйте хубавата тема с вечните задочни спорове ... "цял или половин преден мост"!!!Оставете колегата открил темата, сам да прецени струва ли си или не идеята която му е в главата.

Коментар

честно казано
          и мен ме гони такава идея
          не за състезания а като машина пригодена за навсякъде
          не че сега не ходи на много места де
          33-ки гуми дали ще ги търкаля ?
          a 35-ци ?
          BMW X6

Коментар

Първоначално публикуван от Вещер Преглед на мнение
            ....
            a 35-ци ?.....
            Не прекалявай де ! Ти още малко и колелета от Молотовка ще хукнеш да търсиш
            Коментирали сме в темите за лифт тези въпроси . Виж и Фронтерата на Фанатик .
            С флекса и телоподаващото на помощ 33-те не са проблем да влязат . Проблема ще е C20NE . Или дизеловия вариант ( включително и култовия Исузо 2.8 ) . За такива гумета си иска 140-150 коня . Мен също ми минава една еретична мисъл през главата , та час-по час меря с рулетката габаритите на един 2.6 бензинов шестак МБ с механична инжекция . Ама се сещам и за трансмисията и натоварването на дифовете .. и става една ...

ПС. До колегата Кесов : Ти какво си се лепнал за тази гробница ?! Бягай далече от нея ! Тя върви само на една задна ос , ти искаш за състезания да я стягаш . Ами раздатка , кардан , преден диф ?! Тя щом е на такова дередже , пиши и мотора умрел ... а от там нататък пък тепърва ще ти трябват и едни финикийски знаци за надджипване ... Търси поне нещо свястно , макар и на по-висока цена .
            Последно редактирано от Vlado_Ts; 22-11-10, 18:30.
            Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Колеги,благодаря на всички за мненията по темата!Преди малко капарирах въпросната Фронтера,след като разбрах какво е правил собственика.Понеже при натоварване в режим 4x4 му трещели хъбовете,някакъв негов познат майстор изкарал някакви пружинки от хъбовете и по този начин ги зацепил постоянно.В следствие на това Фронтерата се е карала с включен преден мост,докато не се е счупило карето на предния кардан и той е бил свален.В момента Фронтерата продължава да се кара по този начин.Утре вечер ще е при мен и ще пиша за развитието на темата.

Коментар

Ами Ники а честито.
                Jeep Гранд Чероки 3.1

Коментар

Честито Ники,но защо като са зацепили хъбовете мислиш, че е карана постоянно на 4х4?? Нали докато не бутнеш малкия лост няма 4х4. С постоянно зацепени хъбове просто малко вдига разхода,нищо повече,даже и да са ги заварили нищо няма да се счупи от това. УСПЕХ в начинанието ти !!!!
                  Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

Честито!!!Е давай да видим дали става за състезание!
                    Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Стоилов Преглед на мнение
                      Аз лично мисля, че теглото не и е проблем защото за 45 минути фронти олеква с около 300 кг. без почти никакви сериозни интервенции! Ходовете отзад не са и чак толкова малки, но могат и да се коригират сравнително лесно, а относно ходовете отпред не мисля че са чак толкова важни.
                      Може ли по-подробно да обясните как става това олекване с 300кг?
                      Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Антонски,не е карана 4x4 постоянно.Карана е със зацепени принудително автоматични хъбове,което означава,че всички железа от хъбовете до края на предния кардан са се въртели постоянно при всякакви скорости и натоварвания и в един момент нещо е дало фира-в случая карето на предния кардан.Това е като включени ръчни хъбове,които си забравил да изключиш,но за дълго време.

Коментар

Честито Ники!
                          Фронтерата като джип е от типа на Витара и Паджеро, не мисля, че им отстъпва много в отношението коне/килограми, което е основно предимство на Витарата в състезания заедно с размерите. Тенденцията в любителските състезания е към по-тежки трасета.
                          Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                          Телефон - в профила!

Коментар

Карето на предния кардан, да е дало фира от това...
                            Че какво натоварване има на каретата ако се кара така?
                            Може би въпросът е глупав, но аз си разбих каре на задния кардан от лашкане при теглене, та...

Има периоди, в които карам със заключени хъбове с месеци.
                            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от Кесов (kiki45) Преглед на мнение
                              Колеги,благодаря на всички за мненията по темата!Преди малко капарирах въпросната Фронтера.Утре вечер ще е при мен и ще пиша за развитието на темата.
                              Ако искаш можеш да не ми отговаряш, че пак ще тръгнат сметкаджийски спорове, но за колко я пазари накрая. И в какво състояние са все пак останалите неща? Двигател и купе. Кара ли я? Задния диф и скоростите нали не вият?

Коментар

Първоначално публикуван от Кесов (kiki45) Преглед на мнение
                                Антонски,не е карана 4x4 постоянно.Карана е със зацепени принудително автоматични хъбове,което означава,че всички железа от хъбовете до края на предния кардан са се въртели постоянно при всякакви скорости и натоварвания и в един момент нещо е дало фира-в случая карето на предния кардан.Това е като включени ръчни хъбове,които си забравил да изключиш,но за дълго време.
                                Колега моята джипка тойота RJ 70 , заводски си няма хъбове а само капачки в момента е на над 20 години и около 200 000 км и няма нищо разбито заради това че са се въртели железата . Имам разбити карета на задния кардан но това си е нормално за къса база парт таим джип

А на новия собственик само хубави моменти с новата машинка
                                2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
                                ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X