Здравейте отново.
От попрегледаното за NATS2 разбирам че е нещо не толкова страшно.
Аз мисля че ако се монтира една допълнителна аларма, то тя няма да пречи на фабричната.
При това за около 100 - 150 лв. с монтажа получаваш и 2бр. дистанционни (може и повече ако искаш), а пък старото го прибираш някъде.
Така намалява риска жената да го изпере и ти да не можеш да спреш фабричната аларма.
Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
Opel Campo 3,1 TD '99
Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"
като се разговорихме за пране-жена ми го изпра едното(моито е без аларма,само командва централното),тамън си го бях настроил да отключва/заключва и сега пак наново
Здравейте отново.
От попрегледаното за NATS2 разбирам че е нещо не толкова страшно.
Аз мисля че ако се монтира една допълнителна аларма, то тя няма да пречи на фабричната.
При това за около 100 - 150 лв. с монтажа получаваш и 2бр. дистанционни (може и повече ако искаш), а пък старото го прибираш някъде.
Така намалява риска жената да го изпере и ти да не можеш да спреш фабричната аларма.
То че може - може, ама защо, при положение че дори срещу по-малка сума може да се набави второ оригинално дистанционно, и да си работи с фабричната аларма?
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Здравейте,
Всичко е въпрос на личен избор (стига да имаш такъв).
Една друга аларма предлага функции, който фабричната няма - вдигане на стъкла при включване на алармата, възможност за всякакви видове датчици - обемни, микровълнови, шокови(едно и двузонови), различни режими на работа на самата аларма, допълнително включване на пейджър към алармата, втори и трети допълнителни канали за управление всякакви глезотийки и т.н.
Абе всякакви глупости.
Но все пак човек трябва да реши за какво иска да си даде парите. ;-)
Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
Opel Campo 3,1 TD '99
Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"
Така смених новия патрон смених и чипа от единия ключ на другия и стана появи се нов проблем втория ключ не може да се обучи просто не става пробваха какво ли не и нестава а човекът ми преятелче така казаха в Нисан и сега се чудя какво да правя а ми трябва втори ключ за запалване от Нисан ми обявиха ебати цифрата .
Някой колега има ли такъв ключ с чипа да пробвам неговия чип да се обучи и разбира се ще се плати !!!
Търся (плащам) 1 бр.дистанционно което е на 433.00 мегахерца че аз имам две ама 418.00 и не ми вършат работа!!!
Ще съм благодарен на колеги отзова ли се и помогно ли е аз разбира се ще ЧЕРПЯ и то много
Венци реши ли проблема с дистанционното? Имам познати в Англия и често ми пращат разни неща, а скоро ще идвам да регистрирам Теранката ако мога да помогна с нещо за да предвижим това дистанционно което искаш от там до тук няма да има проблем. Обади ми се на 0885956174 може като дойда в Търново да се пробваме
ДА СПРЕМ ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА !!!
NISSAN Terrano II R20 2,7TDI SE+,2000
Привет отново , но в друга тема.
За пръв път се сращам с Ниссан и въникват някои въпроси.
Т.к. настоящият ми въпрос е свързан със алармената система на Ниссан Террано 2 - 98г. 2,4 бензин, поствам запитването си в тази тема.
В колата е монтирана заводска аларма, на ключа пише NATS, а на дистанционното.... / качвам снимка / и има лампичка за имобилайзер.
Прочетеното в интернет за тази аларма ме навежда на мисълта че тази алармена система е достатъчно добра.
И сега към нея искам да мотирам допълнителен модъл за дистанционно палене. Искам да Ви попитам дали е възможно това или е нужно да отсраня заводския имобилайзер?
Някой инсталирал ли е такъв модул ?
Поздрави
Тодор Ламбев - 0886 757285 Варна/София
Nissan Terrano II `98г. 2.4i SWB
Здравейте,
Ако не се случи нещо неочаквано тези дни ще се сдобия с Терано II 2.7 ТДИ.
Колата има дискутираното по-горе копче, което би трябвало да деактивира обемния датчик. Също така има фабрично изведен светодиод на предното стъкло, който си мига.
С два ключа NATS е.
Очевидно обаче алармата май е окастрена.
Заключвам колата, надвесвам се вътре през отворения прозорец, ръкомахам, отварям предния капак - ни вопъл, ни стон. Нищо нещо свети, нито пък свири.
Питането ми е дали знаете надежден алармаджия, който да види какъв точно и е случая, защото никак не ми се ще да интегрирам китайска аларма.
Поздрави.
Здравейте,
Ако не се случи нещо неочаквано тези дни ще се сдобия с Терано II 2.7 ТДИ.
Колата има дискутираното по-горе копче, което би трябвало да деактивира обемния датчик. Също така има фабрично изведен светодиод на предното стъкло, който си мига.
С два ключа NATS е.
Очевидно обаче алармата май е окастрена.
Заключвам колата, надвесвам се вътре през отворения прозорец, ръкомахам, отварям предния капак - ни вопъл, ни стон. Нищо нещо свети, нито пък свири.
Питането ми е дали знаете надежден алармаджия, който да види какъв точно и е случая, защото никак не ми се ще да интегрирам китайска аларма.
Поздрави.
"интегрирането" се състои в свързването на 3 жици - маса, захранване, и мигачи. Следи за падове на напрежението (като отвориш врата), и има шок датчик. Работи перфектно - чак да не повярва човек. Единствения минус е че си с 2 дистанционни.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Пенчо, мерси за контакта, човека алармаджия ли е? Мисълта ми е, дори да не се получи с фабричната аларма, да сложи друга с документ за монтажа и.
Спарки, аз точно това положение с допълнителното дистанционно искам да избегна, но в крайна сметка не е чак такава пък драма.
То малко рибата (нисана) още не е баш в тигана, ама... се е запътила де.
П.П.
Някои застрахователи в общите си условия записват "допълнително монтирана сигнално охранителна система", което е предпоставка да въртят, сучат и оспорват изплащането при кражба.
Пенчо, мерси за контакта, човека алармаджия ли е? Мисълта ми е, дори да не се получи с фабричната аларма, да сложи друга с документ за монтажа и.
Спарки, аз точно това положение с допълнителното дистанционно искам да избегна, но в крайна сметка не е чак такава пък драма.
То малко рибата (нисана) още не е баш в тигана, ама... се е запътила де.
Коментар