Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане за аларма на Терано 2 ????

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Питане за аларма на Терано 2 ????

Спарки, имам 2 бр. оригинални ключове с чип от системата NATS. И двата работят. Също така две оригинални дистанционни само за отключване, без аларма. Едното от тях работи, а другото не. Смених батериите, пак не става. Отидох във фирмения сервиз на NISSAN. Казаха ми, че трябва да оставя колата докато получели някакъв код от София или не знам откъде. Отказах се, понеже все пак имам едно работещо дистанционно за отключване. Та въпросът ми е мога ли сам някак да направя така, че да заработи и второто дистанционно за отключване? TERRANO 2, 1998 г. Междинка, както си казвал.
    Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.

Коментар

Първоначално публикуван от zippel Преглед на мнение
      Спарки, имам 2 бр. оригинални ключове с чип от системата NATS. И двата работят. Също така две оригинални дистанционни само за отключване, без аларма. Едното от тях работи, а другото не. Смених батериите, пак не става. Отидох във фирмения сервиз на NISSAN. Казаха ми, че трябва да оставя колата докато получели някакъв код от София или не знам откъде. Отказах се, понеже все пак имам едно работещо дистанционно за отключване. Та въпросът ми е мога ли сам някак да направя така, че да заработи и второто дистанционно за отключване? TERRANO 2, 1998 г. Междинка, както си казвал.
      Обучението е описано в AutoData. Някъде тук и аз го бях постнал. Играе се с контактния ключ - дава се няколко пъти контакт и се изключва. После се изреждат дистанционните, които ще се ползват, до 4 броя, чрез натискане на копчетата им в определен ред.

Точно каква е процедурата, ще мога да погледна утре, като съм на работа.

ПП: На това терано (междинката), системата е NATS 2. Като за начало виж дали модела и честотата на двете дистанционни е еднаква. Ако да, и и двете са работещи, ще могат да се програмират.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Sparky ето какво пише под надписа нисан на дистанционните от донора !!!!!
        5WK4 782
        418 Mhz
        TWO Panasonic
        CR 1620 INSIDE
        MPT 1340
        Suzuki Vitara 1.6i 8V

Коментар

Първоначално публикуван от ventsi_76 Преглед на мнение
          Sparky ето какво пише под надписа нисан на дистанционните от донора !!!!!
          5WK4 782
          418 Mhz
          TWO Panasonic
          CR 1620 INSIDE
          MPT 1340
          Мда, за съжаление най-вероятно няма да станат. Това, дето ти е дошло от Италия с джипката е най-вероятно 5WK4 600 (каквото е и мойто), и е на 433Mhz.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
            Мда, за съжаление най-вероятно няма да станат. Това, дето ти е дошло от Италия с джипката е най-вероятно 5WK4 600 (каквото е и мойто), и е на 433Mhz.
            Eeeeeeee гадост сега остава да сменя контактния ключ и двата нови ключа от донора и те да не стават има ли такава възможност ????????????22
            Suzuki Vitara 1.6i 8V

Коментар

Eeeeeeee гадост сега остава да сменя контактния ключ и двата нови ключа от донора и те да не стават има ли такава възможност ????????????22
              Ключовете са с чип. Или трябва да си сложиш чипа от стария ключ, или да се програмира компютъра да ползва новите ключове. Това обаче става или в NISSAN, или при автоключар с необходимото оборудване.

Коментар

Ключовете са с чип. Или трябва да си сложиш чипа от стария ключ, или да се програмира компютъра да ползва новите ключове. Това обаче става или в NISSAN, или при автоключар с необходимото оборудване.
                Така смених новия патрон смених и чипа от единия ключ на другия и стана появи се нов проблем втория ключ не може да се обучи просто не става пробваха какво ли не и нестава а човекът ми преятелче така казаха в Нисан и сега се чудя какво да правя а ми трябва втори ключ за запалване от Нисан ми обявиха ебати цифрата .
                Някой колега има ли такъв ключ с чипа да пробвам неговия чип да се обучи и разбира се ще се плати !!!
                Търся (плащам) 1 бр.дистанционно което е на 433.00 мегахерца че аз имам две ама 418.00 и не ми вършат работа!!!
                Ще съм благодарен на колеги отзова ли се и помогно ли е аз разбира се ще ЧЕРПЯ и то много
                Suzuki Vitara 1.6i 8V

Коментар

Така смених новия патрон смених и чипа от единия ключ на другия и стана появи се нов проблем втория ключ не може да се обучи просто не става пробваха какво ли не и нестава а човекът ми преятелче така казаха в Нисан и сега се чудя какво да правя а ми трябва втори ключ за запалване от Нисан ми обявиха ебати цифрата .
                  Някой колега има ли такъв ключ с чипа да пробвам неговия чип да се обучи и разбира се ще се плати !!!
                  Търся (плащам) 1 бр.дистанционно което е на 433.00 мегахерца че аз имам две ама 418.00 и не ми вършат работа!!!
                  Ще съм благодарен на колеги отзова ли се и помогно ли е аз разбира се ще ЧЕРПЯ и то много
                  Еми да ти направят нов чип по работещия, и го набутай в ключа, който не работи. Операцията е елементарна. Аз си направих изцяло нов ключ, барабар с чипа, от нула. Става за 10 минути при читав ключар.

Коментар

Еми да ти направят нов чип по работещия, и го набутай в ключа, който не работи. Операцията е елементарна. Аз си направих изцяло нов ключ, барабар с чипа, от нула. Става за 10 минути при читав ключар.
                    Sparky стана новият ключ с новия чип ( Много се кефя ) остана само дистанционното,можеш ли да ми помогнеш с намирането на оригинално дистанционно за Нисан което е на 433.00 Мегахерца мале как ще черпя само ако стане с намирането или да пусна нова тема за намиране дистанционно ?
                    Suzuki Vitara 1.6i 8V

Коментар

Sparky стана новият ключ с новия чип ( Много се кефя ) остана само дистанционното,можеш ли да ми помогнеш с намирането на оригинално дистанционно за Нисан което е на 433.00 Мегахерца мале как ще черпя само ако стане с намирането или да пусна нова тема за намиране дистанционно ?
                      И аз нямам второ. Ама при мен не е проблем, понеже няма аларма. Има в английския и немския eBay, иначе. Бях поръчал едно, но така и не дойде.

Коментар

Здравейте,
                        От прочетеното до тук така и не разбрах алармата на Тераното интегрирана ли е в някой компютър или е отделен модул?
                        Ако е някъде по компютрите ще трябва да търсиш оригинални дистанционни.
                        Ако е слагана допълнително (както в София Франс Ауто и не само там) можеш да я смениш с нова аларма и да си имаш колкото си искаш нови дистанционни, при това с допълнителни функции.
                        Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
                        Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
                        Opel Campo 3,1 TD '99
                        Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"

Коментар

Първоначално публикуван от ogimaster Преглед на мнение
                          Здравейте,
                          От прочетеното до тук така и не разбрах алармата на Тераното интегрирана ли е в някой компютър или е отделен модул?
                          Ако е някъде по компютрите ще трябва да търсиш оригинални дистанционни.
                          Ако е слагана допълнително (както в София Франс Ауто и не само там) можеш да я смениш с нова аларма и да си имаш колкото си искаш нови дистанционни, при това с допълнителни функции.
                          На колегата комплектацията е със заводска аларма. Интегрирана е с цялата система - заключване+аларма+имобилайзер. При мен нямаше аларма. Останалото си е на място. Системата е NATS 2.

Коментар

На колегата комплектацията е със заводска аларма. Интегрирана е с цялата система - заключване+аларма+имобилайзер. При мен нямаше аларма. Останалото си е на място. Системата е NATS 2.
                            Точно така и сега остава само да си намеря второ дистанционно което според мен ще бъде доста голям зор да не казвам почти невъзможно !!!
                            Спарки под каква дума да търся дистанционното в английския и немския eBay ?
                            Suzuki Vitara 1.6i 8V

Коментар

http://cgi.ebay.co.uk/Nissan-X-Trail...item335a97e2c9 .Успех- дано да съм ти помогнал.

Коментар

Първоначално публикуван от masagero Преглед на мнение
                                http://cgi.ebay.co.uk/Nissan-X-Trail...item335a97e2c9 .Успех- дано да съм ти помогнал.
                                Не си помогнал. Това е резервна пластмаска за ключ-дистанционно.

Ей за туй иде реч:
                                http://cgi.ebay.co.uk/2-BUTTON-REMOT...item5adb239152

И още:
                                http://cgi.ebay.co.uk/NISSAN-REMOTE-...item2c563a8290

И още:
                                http://cgi.ebay.co.uk/2-BUTTON-REMOT...item230898b1ef

И още:
                                http://cgi.ebay.co.uk/NISSAN-ALMERA-...item563dc1d8bf

И още:
                                http://cgi.ebay.co.uk/NISSAN-NATS-RE...item43a0920d7a

Ключова дума: "terrano remote" В немския ме мързи да търся. Модела е "5WK4 600".

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X