Обява

Свий
Няма добавени обяви.

успях да счупя патрола

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: успях да счупя патрола

Прати на Л.С. телефон на този търговец - моля.
    Че ми трябват разни неща за Y60
    Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Какъв съединител (марка) купи?
      Всичко идва от дебелината на феродовия диск, ако е по-дебел от колкото трябва, съответно и слънцето (демпферите) на притискателния диск се обръщат повече навътре и от там ти идва по-голямото разстояние между аксиалния лагер и слънцето(демпфера) !Имаш няколко варианта, но при монтирани скорости най-лекият е да сложиш по-дълга щанга между вилката и работния цилиндър който е закрепен на кожуха на скоростите! Става въпрос за номер 10 от снимката.
      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:z2.gif
Прегледи:1
Размер:18.9 КБ
ID:5189487
      TLC 100
      TLC 120

Коментар

Тя вилката даже и на ръка без монтирана помпа не и стига хода и опира в корпуса на кожуха
        driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Аз също вкарах моето Нисанче в бока за скоросна кутия, но странното при мен е че имам шум от скоростите а тече двигателно масло. След като тръшнах скоростите на тезгяха погледнах първо към двигателя. Семеринга на коляновия вал е монтиран много "грамотно". Около 7-8см от него беше обърнат на обратно. Утре разхвърлям и скоростите и незнам какво да очаквам вътре. Утре ще има и малко снимки.

Коментар

Успех с ремонта,Ако имаш въпроси питай вече съм наясно с мнооого неща за което имат принос
            няколко некадърни майстори!!!Жалко че нямам време от работа че да си правя звяра сам,не бих
            дал никой ,,академик-професор-лауреат,,наречен майстор до пипа но уви няма как,Оказва се че
            нещо което е вървяло добре от 87година сега неможе да бъде сглобено???и се измислят някакви
            ,,ПОДОБРЕНИЯ можеби ЕКСТРИ,,за които не са се сетили не дотам технологично развитите японци
            Проблема е ясен всички само искат парички но не и да работят,Е ТАКА Е В БУЛГАРИСТАН

Коментар

Проблема с обърнатия семеринг излезна като капка в морето след като отворих скоросната кутия. Лагерите и бяха тръгнали да се скапват и едно събно колело на вторичния вал леко се е пооронило. Тръгнах да търся части и ГОЛЯМ УЖАС. 2/3 от лагерите немога да ги намеря тук. Единстения вариант е с доставка, но тогава лагера ти ляга най-ефтиния на 60лв. Когато попитах и за зъбното колело тогава се видях в чудо и побелях за норматив. Колелото струва 1176 лв. Минах на вариант втора ръка. В темата за резервни части sparky ми даде едно тел. и останах много доволен от човека. Взех скоросна кутия за Тераното отремонтирана и с 1 год. гаранция. Ако видиш много зор използвай жокера да погледнеш темата и се обади на Павел.Утре започвам да събирам джипа защото вече се поболях. Цяла седмица вече ми е в бокса.

Коментар

След доста ходения по мъките звяра възкръстна за ужас на гората и калта

Коментар

Следва проба!!!
                  Пак на онова място?
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

да пробвам първо нещо по леко че имам гаранция

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X