Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Nissan Terrano II, 2.4 /въпроси след покупка, информация/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Оффтопик/
    Нов сам още сред вас, но чета отдавна и сам наистина щастлив, че има форум, като този. Сериозен, с преобладаващо полезна информация и почти никакви офтопици. Освен това е един от малкото форуми кадето се пише основно на кирилица, нещо изключително удобно, туй като четенто не е затормозено. Аз лично не мога да прочета нито 1 по-дълак пост написан на латиница, просто се обурквам и ми писва. Бих казал също, че за мен е особенно полезен факт писането на кирилица тук, тъй като това ме стимилира и аз да започна да пиша на нашенски си букви (покрай ICQ бях лошо свикнал да пиша само с латинските букви). Не ми е приятно, че се налага да пиша този офтопик, но се плаша от опасността и тук да се промукне опасността от преобладаващи офтопици по темите и още по-неприятното, постоянно да има заяждащи се субекти! Това е особенно отблъскващо, особено на място като това, кадето цари професионализъм и хора като Стефан и ВПетров никога не си позволяват волно или неволно да ръсят убиди, че дори и косвени и да си избиват комлекси на чъжд гръб. Надявам се да не прозвучи пресилено от мойта уста, но искам да помоля тези от вас, за които е трудно да се въздержат от грубости, просто да не пишат. Ако патриотизма на някой ви дразни по-добре си замалчете! Грозно е!
    Тъй като и аз сам отскоро на кирилица, а и не виняги успявам да изпиша правилно всяка дума, искрано се надявам да ми простите допуснатите грешки.
    Стефане респект за хладнокръвието и за точността!

Коментар

търся си някакви сериозни амортесьори за TERRANO-то ! какви и откъде да ги купя !
      PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
      КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
      0899187766

Коментар

До: Nissan Terrano II, 2.4 /въпроси след покупка, информация/

Първоначално публикуван от Plamen Преглед на мнение
        Здравейте,
        машината не е никак лоша и е доста надеждна. Всичко зависи обаче от състоянието и поддръжката на съответния екземпляр . Дайте малко повече информация и питайте, пък колкото може ще помагаме .
        зЗдравейте имам терано 2 и незнам защо се клати като пате смених амортисйорите с монро ,сега е много стабилна но много се клати и се накланя на завоите.sos

Коментар

имам нисан терано 2,от около 6 месеца,нямах никакви проблеми с него,но ми се счупи един от самоблокирващите автоматични апарати (таралежки)на предното.сега нямам предно.ако знаете,помогнете ми!

Коментар

До: Nissan

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
            Щом на главините пише, че са автоматични то са или механични или вакуумни. За механичните идеята е следната .. действат на принципа на свободния ход на велосипедите със скорости (МТВ) въртиш педалите (полуоската) на пред колелото се завърта не въртиш - колелото се върти (ако иска) на свободен ход. Това са Хъбове - вътре е една финна механика, като ръчен часовник. Опитах да го поправям, защото цената му е около 600 лева, но ... броза е много шибан, нямаше майстор да изработи нови зъби .... Купих нов хъб, и така няколко месеца ... едно яко затъване, доиде да ме вади един ТК-80 (трактор) и той закъса, накрая доиде Т-150 (тези дето се чупят)..... та останах си без хъб. Сега съм със ръчни "таралежки" от УАЗ - никакви ядове !!!!
            (Карам Дайхатсу Роки 2,
            Днес разглобявах Терано2 2,7 на 78 000 км. 2001 г. Скъсан феродов диск !!!! Аксиалния лагер на салата, притискателния диск също ! А да знаете как се сваля скоростната му кутия ... че пречат и торсионите....
            За това дето гори много Нисанчето .... има няколко прости неща, ламда сонда, вакууми, дюзи, ситемно налягане, и време за впръскване - ТОВА Е !!! Това го гледам по няколко пъти на ден ..
            колега имам сащия проблем с хъбовете.ако мовеш помогни ми...

Коментар

Темата е доста стара .... но .....

Та. Единия вариант е да търсиш нови ...
              Другия е да слагаш директно - ръчни. За ръчни се обърни към Пламен тук от форума!

А какво му стана на твоя??

И все пак от къде си???
              Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

..ами единят ми блокира отцепен и не искаше да зацепи,свалихме го пичистихме го и заработи но другия преварта нещо и не зацепва и се чува като тричотка(щтракане)..аз сам от Асеновград,към кой да се обарна?Може ли да ги направя ръчни?Пиши ми.
                Последно редактирано от CarTest™; 06-01-09, 22:15.

Коментар

колега можеш ли да ми дадеш някакъв скаип?за по-лесна връзка?

Коментар

Колега, за ръчни хъбове .... ето едно от местата:
                    http://eshop.offroad-bulgaria.com/home.php

Най-отгоре има и Софийски телефон за връзка!
                    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от nikolai_rs Преглед на мнение
                      ..ами единят ми блокира отцепен и не искаше да зацепи,свалихме го пичистихме го и заработи но другия преварта нещо и не зацепва и се чува като тричотка(щтракане)..аз сам от Асеновград,към кой да се обарна?Може ли да ги направя ръчни?Пиши ми.
                      Друг вариант е това http://www.offroad24.bg/ , то ще ти е по близко щом си от Асеновград Цена за нови ръчни AVM е около 400лв.
                      о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

какви са тези ръчни от каде мога да си ги закупя?мойеш ли да ми дадеш някаква информация?

В сайта ми излиза цена на хъба-1100 евро.
                        Последно редактирано от Чавдар (V93); 07-01-09, 22:53.

Коментар

Първоначално публикуван от nikolai_rs Преглед на мнение
                          какви са тези ръчни от каде мога да си ги закупя?мойеш ли да ми дадеш някаква информация?

В сайта ми излиза цена на хъба-1100 евро.
                          Нещо си се объркал
                          http://www.offroad24.com/shop/artike...&pg=070&pu=035
                          о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

благодаря!!! намерих ги за 390 лв.комплекта АVМ в реал ковачев плобдив до метро!!!!

Коментар

търся хидравлични повдигачи за Nissan Terrano II, 2.4 за изпускателните клапани.бензин.4 броя.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X