здрасти ! отскоро имам терано II 2.7tdi.трябва да ти кажа, че съ, любител, но от джипчето съм много доволен !казват , че не става за състезания , обаче като гледах едно видео материалче тук и като видях какви лъвове закъсваха на терен , който съм минвал без проблем . за любителски нужди е отличен ! в кал, на черно и на пясък е перфектен ! за поддръжката нищо не мога да кажа , защото мот е 99 година ! за цените -,,като не можеш а плуваш не се събличай ''
незнам някой спорт ( хоби )свързан с двигатели да е ефтин ! един мой приятел сменя съединител ( всичко-диск , лагер , притискател+ 2 предни амортисьора + труда) тотал 880 лв.тези неща за леката ми кола струват доста повече !можеби има други 4х4 които да са по- ефини - не знам! радвай му се ! не мисля че ще съжаляваш!

незнам някой спорт ( хоби )свързан с двигатели да е ефтин ! един мой приятел сменя съединител ( всичко-диск , лагер , притискател+ 2 предни амортисьора + труда) тотал 880 лв.тези неща за леката ми кола струват доста повече !можеби има други 4х4 които да са по- ефини - не знам! радвай му се ! не мисля че ще съжаляваш!
Коментар