Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Nissan Terrano II, 2.4 /въпроси след покупка, информация/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

здрасти ! отскоро имам терано II 2.7tdi.трябва да ти кажа, че съ, любител, но от джипчето съм много доволен !казват , че не става за състезания , обаче като гледах едно видео материалче тук и като видях какви лъвове закъсваха на терен , който съм минвал без проблем . за любителски нужди е отличен ! в кал, на черно и на пясък е перфектен ! за поддръжката нищо не мога да кажа , защото мот е 99 година ! за цените -,,като не можеш а плуваш не се събличай ''
    незнам някой спорт ( хоби )свързан с двигатели да е ефтин ! един мой приятел сменя съединител ( всичко-диск , лагер , притискател+ 2 предни амортисьора + труда) тотал 880 лв.тези неща за леката ми кола струват доста повече !можеби има други 4х4 които да са по- ефини - не знам! радвай му се ! не мисля че ще съжаляваш!
    PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
    КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
    0899187766

Коментар

Приятелю отдавна не съжелявам че го имам и карам.Много съм си доволен.Отностно ремонта-съединителя е от 450 да 800лв. за стандартните марки.По принцип свяка машина иска як съединител.Абе всичко трябва да е яко за да можеш да разчиташ на возилото си.Ще се видим някой ден и ще покараме:-)

Коментар

казват , че не става за състезания , обаче като гледах едно видео материалче тук и като видях какви лъвове закъсваха на терен , който съм минвал без проблем . за любителски нужди е отличен !
        А може ли малко повече информация кой е терена и кои са лъвовете?
        VPetrov.photography

Коментар

абе има едни ръчни лебедки по 15-20 лв.в момента сам се поохарчел пак и горското нещо бавят пари.6е ми свар6ши ли работа в краен случеи
          "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

Бе пишете като хората бе, правописният речник не е секретен!
            Така от хубавата шега става живо нищо ...

Коментар

абе то хубаво минаваш ама когато ти увиснат колелата във въздуха да те питам ще ти трябва к-700 да те вади от там

Коментар

ми сори за правописа ама хич немога да пиша на кирилица на клавиатурата,свикнал сам на латиница

Коментар

другарко stefan-чо , стига с този правопис бе !да не би да си имал само двойки по български , че сега си избиваш комплексите ? евала за компетентните мнения за автомобилите , ама не се намери тема в която да не даваш акъл по правопис ! в този форум не са ли по-важни други неща?не мислиш ли че обиждаш хората , като се правиш на даскал ?от коли разбираш ,ама ти липсва нещо от първите седем! дано да не съм те обидил , така както ти обиждаш наред !
                  0899187766

Коментар

видеото е : http://htftp.offroad-bulgaria.com/Pl...v/09.04.05.wmv !
                    преборих се с подобни терени , без кой знае каква подготовка !
                    подчертавам още веднуж , че защитавам колата си изцяло за любителски емоции ! не искам да обидя хората които са наистина добри в екстремния вариант на off road - и са положили нечовешки труд , за да подготвят автомобилите си! възхищавам им се !
                    просто има хора , които много крайно приемат нещата ! нали този форум е за всички които са запалени по 4х4 ?нали не греша ? ако тук е мястото само за професионалисти , значи нещо не съм разбрал и дължа извинение на тези които съм засегнал!
                    0899187766

Коментар

Уважаеми, Господа Тийнейджъри !
                      В този форум се пише на БЪЛГАРСКИ !!

Стефан не ви е виновен за това, че сте неграмотни ...

Ако не ви харесва ..... ЧАО .... за, което съжалявам.
                      Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Това което каза не ме обижда. Но глумлението с родния ми език - да. Аз съм българин, българският се пише на кирилица, и това че някой го мързи да внимава какво прави, та дори когато разговаря с незначителни хора като мене, не ми докарва много радост. Тая земя е изпила много кръв, за да можем ние да сме ние си, и аз няма да стана първият, който да се прави на заспал когато някой се гаври с това. Разбирай го както искаш.
                        Когато ме хвалят също ми е все едно. Каквото знам - знам, каквото мога - мога, пиша тук не за да се фукам, а защото не виждам смисъл да нося това в гроба. Може на някого да свърши работа.

Коментар

стефане , не съм целил да те хваля (макар че има за какво ) , нито да те обиждам ! наистина помагаш много с познанията си , но не се и подигравай на хората ! това все пак е форум , а не изпит по правопис !
                          на ямболията нямам какво да кажа , освен благодаря за ,,тинейдъри "-те - той не е виновен човека !
                          0899187766

Коментар

Абе, churov ти два реда можеш ли да напишеш правилно ??
                            ,,тинейдъри " се пише така: Тийнейджъри
                            За справка виж две мнения по-нагоре ...
                            Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

car test -???!!!??? не знам какво да ти кажа - ,,убий глупака с мълчание ! "
                              0899187766

Коментар

за правописа се надиавам да бъда извинен
                                ама може ли някой да ми намери волан от нива 1.7 че по магазините са към 50 лв

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X