Благодаря на всички, които могат да помогнат .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
КАК ДА МОНТИРАМ НА ТЕРАНО 1 ВТОРИ АМОРТИСЬОР ОТПРЕД
Свий
X
-
До: КАК ДА МОНТИРАМ НА ТЕРАНО 1 ВТОРИ АМОРТИСЬОР ОТПРЕД
Първоначално публикуван от kalasha Преглед на мнениеПри по бързо каране по черно след около 50км. нямаш предни амортисьоринаправо са като загряти с оксижен
Ама както си говорихме, цената боли!Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеЕми, сигурно има подходящи FOX-ове с резервоарче. Има и коиловери.
Ама както си говорихме, цената боли!Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеНе е само до цената. Поставянето на такива може да е още по-голямо приключение от добавянето на още един амортисьор ...
Calmini продават оразмерени за Pathfinder Coilover-и. Ама там цената съвсем боли.Гледах и някъде из интернет направено, ама не помня къде. Бяха разкарали торсионите и сложили коиловъри.
Проблема е че няма място. Амортисьора минава през дупката на горния носач и минава покрай полуоската. Там практически няма къде да навреш нищо допълнително. Остава някакъв вариант със слагане под ъгъл и да минава покрай горния носач, но пък ъгъла става госта голям...Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от JORO GEORGIEV Преглед на мнениеМай веселбата ще е голяма..Влизам в голямо приключениеДолните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
По-интересно е къде е хванат горния край....Щото нагоре шаси няма.
Иначе:
- погледни как е легнало върху тампона - тотално разместено
- Има подложка под носача, има и ненужно дебела планка над носача. Това значи че е имало "шев и кройка", докато го нагласят.
- Товари се допълнително горния шарнир, а той по принцип е по-кекав от долния и се сменя по-често.
- За какво им е тая пружина около амортисьора, след като може да натегне или смени торсиона? От коиловър би имало нужда само се махне торсиона, иначе става сбирщайн с неясно поведение, според мен.
Накратко, поне на мен не ми харесва. Ще създаде проблеми, а дали ще реши такива - не е съвсем ясно.Последно редактирано от sparkybg; 19-05-10, 00:09.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Снимката е свалена от статия,как да монтираме 33 ки на терано.
Не знаеме в момента на снимката дали джипа не е вдигнат на крик, и затова да лежи горния носач на тампона.Горния носач също е от тунинг фирма.
А идеята да се направи предния мост на койловъри ми се върти отдавна в главата.FORD MAVERIK 2.7TD
Тел.0898662817
LZ1IID
Коментар
-
Първоначално публикуван от iliikata Преглед на мнениеСнимката е свалена от статия,как да монтираме 33 ки на терано.
Не знаеме в момента на снимката дали джипа не е вдигнат на крик, и затова да лежи горния носач на тампона.Горния носач също е от тунинг фирма.
А идеята да се направи предния мост на койловъри ми се върти отдавна в главата.
Ако цялото това недоразумение е било за да се сложат 33-ки, отново не виждам смисъла. С 3-4 см бодилифт се постига същото, а и пак трябва да се хващаш за флекса - знаеш добре къде опират.
Единствения начин според мен да стане читаво е на мястото на оригиналния амортисьор да се сложат FOX-ове или подобни с външен резервоар, и евентуално да се вдигне нагоре горния захват с колкото трябва. Продават се и готови койловери за Pathfinder, но не знам дали за тях трябва някакво преправяне, и не знам дали се махат торсионите, или се оставят.
Просто според мен за да се направи нещо читаво по това окачване, трябва да си готов да се разделиш с определена сума. Иначе се вкарваш във филм с неизвестен край. Виж отзад е лесно - там можеш да правиш всякакви еквилибристики.
Дай ако можеш линк към статията, да попрочета и разгледам.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
.http://www.nissan4x4.co.za/
Разгледай доло статията за калминиFORD MAVERIK 2.7TD
Тел.0898662817
LZ1IID
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар