Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нисан Терано 1994 2.7тди

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Нисан Терано 1994 2.7тди

bozdugan, Андро е малко строг, но иначе е прав. Пишеш, че си имал три джипки преди това, а да не видиш такава ръжда... Ама тя работата свършила вече. Явно голям ти е бил меракът. Дано да може да се направи нещо. Но действай веднага, дори не чакай зимата, щото не се знае какво ще е и лятото...
    Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.

Коментар

Ами здравейте,току що влизам вкъщи,цял ден ходене по мъките.Сутринта отидох в КАТ,дойде комисията ,3 пъти слагаха киселина и номера пак не излезе(голяма ръжда).Много кофти работа,казаха ми другата седмица за пренабиване на номера или аз ако мога по някакъв начин да го покажа номера на рамата,но без шкурка понеже много леко е бил бит номера.И работата стана в най близкия сервиз го нагорещиха с оксижен,после малко с телена четка и стана.Обратно веднага в КАТ и там нова изненада на гишето.От Австрия колата идва с талон и още един жълт документ към него прихванат,обаче между двата малка разлика пропуснали да напишат едната буквичка на едното място,тоест на едното е с 16 знака на другото 17.И отново ходене по мъките,но накрая успях.Вече е паркиран отпред,но първо имаше и главоболия в сервиза.И колко много още ще има.
      Последно редактирано от Руди; 14-04-10, 19:40.

Коментар

Ами уж гледах,ама очите ми бяха другаде,гледах да не тропа хлопа ,ама кой да види че от ръжда ще се разпадне.Да съм си отварял очите.То при мен и работата стана малко на доверие.и това доверие ще ми изяде ушите.Днес след КАТ отидох да сменя маслото и филтрите но преди това малко на заварчик ,че една мека връзка долу на гърнето се скъса.Сега незнам отде да я почна тая ръжда.Май купих само мотор със седалки.

Коментар

Здравей и честито.
          Гледам чак тръбичките на спирачките са изгнили, ако е така и смяташ да си возиш и детето , ти предлагам да не чакаш да се скъсат на път, а да сменяш с нови.
          Да не е от удавените австрийки?
          Страшно много ръжда!Дано не си дал много парици за нея.
          Успех в борбата с ръждата, но да ти кажа честно-малко е като рака, тръгне ли няма спиране.

Коментар

Мерси.Вече лека полека почнах с подмените.И от Австрия я е наистина ,ма да е давена, незнам тя чистата вода чак такива поразии май не прави,това мисля че е от силната химия.

Коментар

Ако е давена, ръждата ще ти е май-малкия проблем. От химията е. Австрийците се славят с това. Ако е и карана предимно в Алпийски райони, което за Австрия не е небичайно, още повече... Ама нищо, бори се.
              Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.

Коментар

Ами аз почнах да се боря ,но се дали да сменям всико отдолу едно по едно или да търся някой с десен волан и да поча някакви въртележки.Андро малко ме уплаши,дали найстина може да се направи нещо трайно.....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X