Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нисан Терано 1994 2.7тди

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Нисан Терано 1994 2.7тди

Дай номера на рамата по документи, и ще проверя какъв трябва да е на двигателя, евентуално. Ще мога да ти кажа и месец и година на произвостство и прочие подробности. Ако искаш на лично съобщение, ако искаш - тук.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

VSKKVNR20U0286423 само то мога да дам,понеже си оставих документите там на една фирма до КАТ ,занимаваща се с регистр.и прочие.

Коментар

Няма нужда на лични ,може и тук да ги напишеш.И благодаря за всяка информация,помощ,мнения и прочие на всички колеги.

Коментар

VIN-а по документи си е съвсем валиден. Ето:

Правена е за централна европа. Вероятно Германия, Австрия и от сорта. Според това нямаш и ABS.

ПП: А това, което мога да те посъветвам е да вземеш сериозни мерки за тая ръжда, щом е много.
          Прикачени файлове
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Мерси за бързия отговор,а как да разбер коя година е?Отначало беше уж 1994,после 1998,накрая тея жени от фирмата ми казаха 1996 произведен а регистриран 1997.Направо свят да ти се завие.Не че ме интересува кой знае колко годината но все пак.

Коментар

Първоначално публикуван от bozdugan Преглед на мнение
              Мерси за бързия отговор,а как да разбер коя година е?Отначало беше уж 1994,после 1998,накрая тея жени от фирмата ми казаха 1996 произведен а регистриран 1997.Направо свят да ти се завие.Не че ме интересува кой знае колко годината но все пак.
              Е горе на картинката пише бре! Септември 1996г. е произведен.

Коментар

Леле пак се изложих.Аз ей сега само да форматирам снимките с ръждата и ги пускам.

Коментар

Ето ги,малко грозна картинка ама ,като човек бърза и зима без много да му мисли,тъй става но не съжелявам.
                  Прикачени файлове

Коментар

Честито!

От снимките на мен ми се струва че ръждата е по-скоро повърхностна.Важното е рамата да не е напъната , иначе по моста и щангите има, ама не е чак такава болка.

Като го регистрираш и постегнеш ще го оправиш преди да дойде зимата

Гледам има почти нови гуми.

Коментар

Първоначално публикуван от rsv Преглед на мнение
                      Честито!

От снимките на мен ми се струва че ръждата е по-скоро повърхностна.Важното е рамата да не е напъната , иначе по моста и щангите има, ама не е чак такава болка.

Като го регистрираш и постегнеш ще го оправиш преди да дойде зимата

Гледам има почти нови гуми.
                      За съжаление шасито гние отвътре - навън. Но все пак нищо чудно и отвътре да е що-годе добре. Но трябва да се вземат мерки, преди зимата.

Коментар

Леле колега доста е ръждясал. Моя е 93 година и отдолу няма и спомен за такова нещо. Имам само един праг с леко набъбнала боя, ама е щото го кривих един път. Взимай мерки преди зимата, иначе изглежда страхотно червена. Не съм виждал червена досега.
                        Успех
                        Последно редактирано от NOTY; 13-04-10, 19:49.
                        Гласът на разума е тих, но не успокоява докато не бъде чут.

Коментар

Здравей колега 4естита придобивка.Скоро и аз се здобих сьс един Маверик набор 97 и се оказа, 4е дьното на багажника е изгнило и праговете откьм шасито.Ламаринитеим са тьнки като на бирена кутика.А Уж ги водят двоино поцинковани.Ина4е е перфкния паркетник за леки заигравки и разходки. 1 вьпрос кьм колегата Sparky bg имали мотор 27HSL 125коня?

Коментар

Ми какво да ви кажа на 3 р-я съм да немисля за тераното,че съм го оставил в кат без пазач,и сега сън сигурно няма да ме хване.Утре дай боже всичко да мине нормално и ще направя по добри снимки.И какви по точно мерки трябва да направя за ръждата.

Коментар

Първоначално публикуван от боро Преглед на мнение
                              Здравей колега 4естита придобивка.Скоро и аз се здобих сьс един Маверик набор 97 и се оказа, 4е дьното на багажника е изгнило и праговете откьм шасито.Ламаринитеим са тьнки като на бирена кутика.А Уж ги водят двоино поцинковани.Ина4е е перфкния паркетник за леки заигравки и разходки. 1 вьпрос кьм колегата Sparky bg имали мотор 27HSL 125коня?
                              Има 123, 124 и 125 коня мотор, или поне така го водят по книгите. Също и някакви дребни разлики по главата, но не знам какви, и съответно дребни разлики в кубатурата. Вероятно някакви истории с формата на горивната камера или нещо от сорта.

Мотора се води TD27Ti и TD27ETi. Не мога обаче да кажа какви са конкретните разлики, освен очевидните - 2 вида горивни помпи и 2 вида дюзи - на BOSCH и на ZEXEL. В дюзите разликата е че едните са с маркучета помежду си (BOSCH), а другите с метална тръбичка(ZEXEL), за обратната нафта. Отварят на еднакво налягане обаче, ама номерата на разпръсквачите им са различни.

После, има вариант с EGR и без EGR (моя е без), което вероятно също има някакво дребно влияние.

Практически двигателя си е един и същи откак е конструиран - в началото атмосферен, после с турбо, а накрая и с интеркулер и електронна помпа. Вариациите предполагам са главно по главата и газоразпределителния механизъм.

Коментар

Първоначално публикуван от bozdugan Преглед на мнение
                                ...
                                И какви по точно мерки трябва да направя за ръждата.
                                Теоретично може, ако рамата и ламарините не са станали като "вестник". Практически ме съмнява да може да се направи нещо тряйно.
                                Ама в началото пита за конските сили и каза че знаеш какво да гледаш!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X