Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нисан Терано 1994 2.7тди

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нисан Терано 1994 2.7тди

Моля за помощ,нямам много време да чета понеже след час два ще правя оглед на колата.Джипа е 2.7 тди 1994,пише че е 101к.с ,не е ли 125к.с .И не ми е първи джип и знам основно какво да гледам,но все пак ако има нещо по специално за модела ,ще е добре да го знам.

До: Нисан Терано 1994 2.7тди

Има и 101 к.с.,но това е по-лошият вариант,24 коня повече е много по-добре.

Коментар

Благодаря,вече ходих да го видя и харесами.125к.с. е и най вероятно в понеделник ще бартеросваме ,че не издържам вече с лека кола.И Нисана излезе 1998г.Не е това което точно търсих,но мисля че няма да остана разочарован.

Коментар

Първоначално публикуван от bozdugan Преглед на мнение
        Благодаря,вече ходих да го видя и харесами.125к.с. е и най вероятно в понеделник ще бартеросваме ,че не издържам вече с лека кола.И Нисана излезе 1998г.Не е това което точно търсих,но мисля че няма да остана разочарован.
        Не, няма да съжаляваш.

Чипосва се на до 155к.с. Без други последствия. Но на 145 кончета и 310Nm не пуши, за разлика от 155.

Пусни някоя и друга снимка като го вземеш.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

И аз мисля, че няма да съжаляваш. И нечипосан си върви ако не гониш високи скорости. Вероятно е с двойни кръгли фарове отпред. Тези, по-малките (вътрешните към маската) вършат страхотна работа при нашите пътища. Виждат се всички дупки.
          Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.

Коментар

Първоначално публикуван от zippel Преглед на мнение
            Виждат се всички дупки.
            Виждат се... 2 метра пред колата, където нямаш време за друго, освен да изпсуваш, а даже и са това не стига.

Аз съм им сложил диодни крушки и ги ползвам за дневни. За около месец каране така, не са ме спирали.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Не знам, но аз се изненадах на осветлението, което дават. На Голфа си имам халогени HELLA, които са много по-слаби като осветяемост.
              Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.

Коментар

Не знам, но аз се изненадах на осветлението, което дават. На Голфа си имам халогени HELLA, които са много по-слаби като осветяемост.
                Те и фаровете, включително и тия малките, на тераното пак са HELLA. Като се сложат лупи обаче малките фарчета стават ненужни.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                  Те и фаровете, включително и тия малките, на тераното пак са HELLA. Като се сложат лупи обаче малките фарчета стават ненужни.
                  Спарки, твоето кратко изречение предизвика три въпроса в мен : Какви лупи, къде се слагат и защо малките стават ненужни

Коментар

Здравейте,след 2 часа го взимам и веднага ще го покажа ,червен с кръглите фарове е.Вчера запали от раз,хем не е пален 3месеца.

Коментар

Спарки, твоето кратко изречение предизвика три въпроса в мен : Какви лупи, къде се слагат и защо малките стават ненужни
                      Ето:
                      http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=87867&highlight=%E2%E5%EB%E8%EA%E8%F2%E5+%EA%E8%F2%E0%E9%F1%EA%E8

А малките стават ненужни, защото лупите светят толкова близо че от позицията на водача не можеш да видиш неосветено място пред джипката. Те по принцип са мислени за халогени за мъгла. Ама за да са ефективн в мъгла трябва да са ниско, а те не са.

Здравейте,след 2 часа го взимам и веднага ще го покажа ,червен с кръглите фарове е.Вчера запали от раз,хем не е пален 3месеца.
                      Така и трябва. Моя като го купих стоя 2 месеца и кусур, хем зимата. Бях му разхвърлял интериора. После като го сглобих си запали, все едно до вчера съм го карал.
                      Последно редактирано от sparkybg; 12-04-10, 08:44.

Коментар

Здравейте,забравих фотоапарата от многото бързане и направих само една снимка с телефона.Не успях да го регистрирам и джипа остана на паркинг ,понеже е с изстекли номера.Покарах там малко намясто,и струвами се че всичко е наред,освен многото ръжда отдолу,внесен е от Австрия.Утре ще направя по вече снимки,и тогава вече ще търся съвети.
                        Прикачени файлове

Коментар

И как да я завъртя тая снимка.

Коментар

И как да я завъртя тая снимка.
                            То не трябва да завършва с "", а с "".

Вече не можеш да я завъртиш. Изложи се крайно и окончателно.

Коментар

Умрях от яд.От многото ръжда отдолу неможаха да видят,номера на рамата и някаква буква има пропусната,и утре ще чакам комисия.Дано всичко излезе наред че мога да полудея.Иначе го закарах на ход до КАТ,без номера,голяма е стреличка .Направо съм очаровн от динамиката.Не ми е първия,преди това имах Гранд 5.2,Диско 300тд и Ренж Ровер 2.5.Като изключим гранда,от другите е по пъргаф.Това ми е първото впетчатление,за 5км. толкоз.Имам много ръжда отдолу,направи няколко снимки и по късно ще ги пусна,да кажете мнения какво трябва да правя.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X