Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кажете ми моля, възможно ли е този Patrol да е 01.93год?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
    ...Ако не мошеш да го провериш сам дай номера на рамата и аз ще го проверя...
    Сори за офф-топика, ама аз имам голям проблем с декодирането на моя VIN. Има ли друга система, за Нисан да речем, освен тази разпространена в интернет, която е май главно за американски автомобили?

Коментар

Първоначално публикуван от Pathfinder Преглед на мнение
      Сори за офф-топика, ама аз имам голям проблем с декодирането на моя VIN. Има ли друга система, за Нисан да речем, освен тази разпространена в интернет, която е май главно за американски автомобили?
      Има си програма на Нисан,която мисля че се купува от представителството.С нея не би трябвало да има проблем ако рамата е вярна.Обаче май излизат само японските рами......Ако чукнеш рама на Патрол "испанец" не излиза нищо.Ако искаш напиши рамата и да се опитам да видим дали ще стане.
      NISSAN FOREVER
      -----------------------------------------------------------------------------
      Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Ето: YN1TAZR50V0000985

Трябва ми год. на произв. и модификация - SE, LE или XE. А и другата информация няма да е излишна.

Коментар

Ок ще видя какво ще излезе и ще ти пиша.
          NISSAN FOREVER

Коментар

Ето: YN1TAZR50V0000985

Трябва ми год. на произв. и модификация - SE, LE или XE. А и другата информация няма да е излишна.
            Колега под тази рама наистина нищо не излиза,но моето мнение е че първата буква от рамата е объркана.Вместо Y трябва да е J.Като правило почети всички японски рами започват с J.Тоест твоята би трябвало да изглежда така-JN1TAZR50V0000985.Да не би да е сбъркана в талона/свери я с набитата на автомобила/Така вкарана рамата в програмата на Нисан излезе:година производство-12.1997год. и модификация-SE.Надявам се да съм ти бил полезен.Успех.
            NISSAN FOREVER

Коментар

Значи още преди да я купя в германско първото нещо което проверих е дали си съответства номера на рамата с документите. Всичко е точно както го виждаш, рамата е такава поне на две различни места по колата, едното е алуминиевата табелка отпред до двигателя, другото е набито на стената към купето, не изглежда като да е сменяно или нещо дриго...

Ама не е само първата буква, ако я смениш с J ще видиш, че пак нищо няма да излезе. Затова питах дали при Нисан няма и друга система в действие.

Мерси все пак!

Коментар

Значи още преди да я купя в германско първото нещо което проверих е дали си съответства номера на рамата с документите. Всичко е точно както го виждаш, рамата е такава поне на две различни места по колата, едното е алуминиевата табелка отпред до двигателя, другото е набито на стената към купето, не изглежда като да е сменяно или нещо дриго...

Ама не е само първата буква, ако я смениш с J ще видиш, че пак нищо няма да излезе. Затова питах дали при Нисан няма и друга система в действие.

Мерси все пак!
                Значи вчера като я вкарах в програмата на Нисан със сменена първа буква при мен излезе точно това което ти написах в предния ми пост.Абе този Нисан япноско изпълнение лие?Да не би да е правен или сглобяван не в Япония?
                NISSAN FOREVER

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
                  Значи вчера като я вкарах в програмата на Нисан със сменена първа буква при мен излезе точно това което ти написах в предния ми пост.Абе този Нисан япноско изпълнение лие?Да не би да е правен или сглобяван не в Япония?
                  А програмата с която разполагам е наистина от представителството на Нисани са се давали доста пари за нея.Така чекато сменя първата буква щом излиза......много ме съмнява само с една седна сменена буква и то начална да има съвпадение с рамата на друг автомобил,още повече че и марката и годината на производство които си посочил съвпадат.Грешки стават,сигурно може и още в завода да е объркана първата буква.Пак ти казвам,че в оригиналната програма на Нисан със сменена първа буква си излиза. Успех.
                  NISSAN FOREVER

Коментар

Мерси за инфото. Аз се надявах от декодирането на номера на рамата да разбера повече за автомобила - къде и кога е сглобяван датата на производство която даваш съвпада с тази в документите от германско

Ти да не ползваш NISSAN-FAST?

Това го намерих в нет-а и го изтеглих, ама не успях да разкодирам с него. Иначе всички части излизат с part-номера и т.н. програмата е супер, ама не мога да разбера нищо повече за мойта колица. Абсолютно същата в щатите я правят под името Infinity QX4.

Коментар

моето търсене из нет-а даде следното

YN1 - означава, че е произведен в Холандия, от нисан

Т- дигателя е VG33E, предполагам В образен 3.3 литра

и е произеден 97г.

за другото не намерих инфо
                      LR RR Classic VM2.5

Коментар

Мерси за инфото. Аз се надявах от декодирането на номера на рамата да разбера повече за автомобила - къде и кога е сглобяван датата на производство която даваш съвпада с тази в документите от германско

Ти да не ползваш NISSAN-FAST?

Това го намерих в нет-а и го изтеглих, ама не успях да разкодирам с него. Иначе всички части излизат с part-номера и т.н. програмата е супер, ама не мога да разбера нищо повече за мойта колица. Абсолютно същата в щатите я правят под името Infinity QX4.
                        Не програмата с която разполагам е служебна и си пише само Нисан.Купувана е от представителството.Ти обаче ме заинтригува с този Нисан-фаст,и реших да си го дръпна за в къщи.Открих го с Гугъла,но там където може да се свали с крак пише че е понтенцилно опасен за вируси.Ти от къде си го свали и имал ли си някакви проблеми с компа?
                        NISSAN FOREVER

Коментар

Аз го дръпнах от phatg20.net, малко му е шибана инсталацията - доста модели покрива, ама като инсталираш верния диск всичко е ОК.

hf hpe, това е коректно (имам впредвид двигателя V6 3.3, годината е тази която ми казаха и преди), ама ме съмнява в Холандия да правят Нисани, още повече такива дето не са за Европата

мерси за инфото, все пак!

Коментар

До: Кажете ми моля, възможно ли е този Patrol да е 01.93год?

Братлета,
                            дали ще е възможно и аз да науча нещо по-вече за джипа си?
                            Купих го преди 3 дни и все още не съм му в час,а това със VINа ме заинтригува,ако не ви представлява трудност да проверите и номера на моя джип-JN10KYY60U0840705
                            Предварително благодаря!!!

Коментар

А тва-"Нисан фаст"въобще братче не тръгва.........и аз го свалих

Коментар

Ами НЕ.
                                http://www.detali.ru/cat/OEM_NI1.asp...0KYY60U0840705

'91 е.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X