Първоначално публикуван от lubashki777
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кажете ми моля, възможно ли е този Patrol да е 01.93год?
Свий
X
-
Първоначално публикуван от Pathfinder Преглед на мнениеСори за офф-топика, ама аз имам голям проблем с декодирането на моя VIN. Има ли друга система, за Нисан да речем, освен тази разпространена в интернет, която е май главно за американски автомобили?NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Pathfinder Преглед на мнениеЕто: YN1TAZR50V0000985
Трябва ми год. на произв. и модификация - SE, LE или XE. А и другата информация няма да е излишна.NISSAN FOREVER
Коментар
-
Значи още преди да я купя в германско първото нещо което проверих е дали си съответства номера на рамата с документите. Всичко е точно както го виждаш, рамата е такава поне на две различни места по колата, едното е алуминиевата табелка отпред до двигателя, другото е набито на стената към купето, не изглежда като да е сменяно или нещо дриго...
Ама не е само първата буква, ако я смениш с J ще видиш, че пак нищо няма да излезе. Затова питах дали при Нисан няма и друга система в действие.
Мерси все пак!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Pathfinder Преглед на мнениеЗначи още преди да я купя в германско първото нещо което проверих е дали си съответства номера на рамата с документите. Всичко е точно както го виждаш, рамата е такава поне на две различни места по колата, едното е алуминиевата табелка отпред до двигателя, другото е набито на стената към купето, не изглежда като да е сменяно или нещо дриго...
Ама не е само първата буква, ако я смениш с J ще видиш, че пак нищо няма да излезе. Затова питах дали при Нисан няма и друга система в действие.
Мерси все пак!NISSAN FOREVER
Коментар
-
Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнениеЗначи вчера като я вкарах в програмата на Нисан със сменена първа буква при мен излезе точно това което ти написах в предния ми пост.Абе този Нисан япноско изпълнение лие?Да не би да е правен или сглобяван не в Япония?Успех.
NISSAN FOREVER
Коментар
-
Мерси за инфото. Аз се надявах от декодирането на номера на рамата да разбера повече за автомобила - къде и кога е сглобявандатата на производство която даваш съвпада с тази в документите от германско
Ти да не ползваш NISSAN-FAST?
Това го намерих в нет-а и го изтеглих, ама не успях да разкодирам с него. Иначе всички части излизат с part-номера и т.н. програмата е супер, ама не мога да разбера нищо повече за мойта колица. Абсолютно същата в щатите я правят под името Infinity QX4.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Pathfinder Преглед на мнениеМерси за инфото. Аз се надявах от декодирането на номера на рамата да разбера повече за автомобила - къде и кога е сглобявандатата на производство която даваш съвпада с тази в документите от германско
Ти да не ползваш NISSAN-FAST?
Това го намерих в нет-а и го изтеглих, ама не успях да разкодирам с него. Иначе всички части излизат с part-номера и т.н. програмата е супер, ама не мога да разбера нищо повече за мойта колица. Абсолютно същата в щатите я правят под името Infinity QX4.NISSAN FOREVER
Коментар
-
Аз го дръпнах от phatg20.net, малко му е шибана инсталацията - доста модели покрива, ама като инсталираш верния диск всичко е ОК.
hf hpe, това е коректно (имам впредвид двигателя V6 3.3, годината е тази която ми казаха и преди), ама ме съмнява в Холандия да правят Нисани, още повече такива дето не са за Европата
мерси за инфото, все пак!
Коментар
-
До: Кажете ми моля, възможно ли е този Patrol да е 01.93год?
Братлета,
дали ще е възможно и аз да науча нещо по-вече за джипа си?
Купих го преди 3 дни и все още не съм му в час,а това със VINа ме заинтригува,ако не ви представлява трудност да проверите и номера на моя джип-JN10KYY60U0840705
Предварително благодаря!!!
Коментар
-
До: Кажете ми моля, възможно ли е този Patrol да е 01.93год?
Ами НЕ.
http://www.detali.ru/cat/OEM_NI1.asp...0KYY60U0840705
'91 е.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар