Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ПРОБЛЕМ С БИЕЛЕТКИТЕ НА ТЕРАНО 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ПРОБЛЕМ С БИЕЛЕТКИТЕ НА ТЕРАНО 2

Ами колега да ти кажа, аз до момента не съм сменил биалетки, защото са се прецакали гумените тампони, а защото се разбива шарнирния болт за захващане.
    С тези гуми, които ти си сложил напрактика при мен няма да има абсолютно никакъв ефект. Почти съм сигурен, че и при другите колеги е така.

Коментар

Първоначално публикуван от tomik Преглед на мнение
      Ами колега да ти кажа, аз до момента не съм сменил биалетки, защото са се прецакали гумените тампони, а защото се разбива шарнирния болт за захващане.
      С тези гуми, които ти си сложил напрактика при мен няма да има абсолютно никакъв ефект. Почти съм сигурен, че и при другите колеги е така.
      При мен е и така, и иначе. Самите тампончета не са се скапвали, но на скапана биалетка(Flennor) едната шайба не издържа (горната) и се избуши. На Delphi пък на едната биалетка е разбита шарнирната връзка (ябълковидния болт).

Та по тоя повод сега ще слагам оригинални, а ако и те се разбият, ще търся начин да пригодя там кормилни накрайници вместо биалети.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Тия биалетки ми приличат на опелови-Астра Ф след феиса-карам едни 45 хиляди вече.Що не ги сравните?
        Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

Първоначално публикуван от kalin09 Преглед на мнение
          Тия биалетки ми приличат на опелови-Астра Ф след феиса-карам едни 45 хиляди вече.Що не ги сравните?
          Дори да са същите, надали от лека кола ще изкарат дълго. Стабилизиращата щанга е доста по-дебела, а ходовете на окачването са доста по-големи. Надали ще изкарат 45000.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X