До: Нова придобивка Терано2 2,4
Колега паркинга и пазара е на бащата на жена ми и тези коли и бусове са ни на фирмата и личните ни коли не сме го пускали като платен паркиг защото няма място,но ако излезе нещо в развитието по нататък ще те уведомя.
Колега паркинга и пазара е на бащата на жена ми и тези коли и бусове са ни на фирмата и личните ни коли не сме го пускали като платен паркиг защото няма място,но ако излезе нещо в развитието по нататък ще те уведомя.

Продадох си колата и сега съм само с него, но предвид на това че ще въртя около 30 000 километра на година реших да го газифицирам! По груби сметки обикновена газова при тази разлика на цените газ-бензин се избива за 5-6 000 километра,а газов инжекцион за 10-15 000 километра. Всички знаем че има много пишман гаражни "маистори", които слагат газови уредби и газови инжекциони! Не ми се иска като сложа газова да стана постоянен абонат на сервиза! И молбата ми е да ми препоръчате читав газаджия в плевен или близките градове! А другата ми голяма дилема е дали да сложа обикновена газова или газов инжекцион? Благодаря предварително!
ФОРДЬО е супер на снимките ако имаш пари слагай газов инжекцион и не се чуди,няма да збъркаш разхода е приличен и върви като на бензин.Ако правиш сметка да го караш по-дълго време,сложи хубава уредба и няма да имаш грижи.Някаде писахме за 2,4i газ!Много безавариини километри на всякаде
Коментар