Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Малко ми е шумен Patrola м/у 2000 и 3000 об. (2000г., 2.8тд)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Здравейте.И моят Патрол беше така.Имаш чувство че има разхлабено болче някъде в мотора и то вибрира постоянно,а при по-високи обороти направо не се седи наоколо.При мен поне нещата бяха от зададеното по-голямо предварение на ГНП-то.След като го върнахме малко в обратна посока резултатът беше впечатляваш. Сега колата работи почети с шума на бензинов мотор.Само че не те съветвам ако не разбираш да си го правиш ти това!Нещата не се свеждат само до това да се върне ГНП-то малко ,защото ще започне да ти пали по-трудно и да притриса докато загрее.Необходимо е и допълнително центроване на ГНП-то ,за да постигнеш максимален ефект.Тоест хем да пали лесно,хем да е безшумен мотора.Най добре се обърни към сервиз който да ти свърши работата професионално.Успех.
    NISSAN FOREVER
    -----------------------------------------------------------------------------
    Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Благодаря

Благодаря,

И на мен ми бе на устата да кажа центровка ама като съм лаик и не знаех как ще прозвучи центровка на дизелов мотор ) мисля това е доста голяма вероятност да е проблема ...

Поздрави
      Бъдете живи и здрави!

Коментар

Пиши ако си направил центровка и нещата са се пооправили, а и каде ?? Не знам дали в "Супер дизел" на окловръстното могат да сваршат тази работа ?

Коментар

би трябвало да могат, но някои колеги се оплакват от тях---

при бедна смес звукът също е "МЕТАЛИЧЕСКИ"
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Иначе пали и ускорява добре ! Маи в Нисан ще е по-добре да го видят ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X