До: Нещо около 200 коня на Патрол
Задния е H233B. И на стария Pathfinder, и на Terrano 1, и на Terrano 2 и на Patrol. А предавателни числа дал господ от 3 и нещо до 5 и нещо. Конкретно терано 2 е 4.11, 4.375 и 4.625. Терано 1 е с някакви други, но пак 4 и нещо. Същия е и на патрол, само е с друг брой шлици на полуоските. В тоя смисъл, еднакви са, да.
...ама, какво значение имат дифовете? По-важно е да станат скоростите+раздатката. Кардани до колкото знам могат да се направят всякакви.
ПП: Андро, кога ще ходиш до UK, че да ти кажа и на мен какви железа да натовариш?
Там е рай за части, направо!!!
ППП: Погледнах. И ми текат лигите!!! Цяла MAXIMA може да се намери за 500-700 лири. А по моргите дал господ, та може и само двигател да се вземе.
Първоначално публикуван от jamiemirror
Преглед на мнение
...ама, какво значение имат дифовете? По-важно е да станат скоростите+раздатката. Кардани до колкото знам могат да се направят всякакви.
ПП: Андро, кога ще ходиш до UK, че да ти кажа и на мен какви железа да натовариш?

ППП: Погледнах. И ми текат лигите!!! Цяла MAXIMA може да се намери за 500-700 лири. А по моргите дал господ, та може и само двигател да се вземе.
Коментар