До: Terrano II , 2,4 i  , газ???

Това изказване, прозвуча като перфектна реклама  

Първоначално публикуван от катерано

Преглед на мнение

.
.

, но пък всяко зло за добро, разпродадено на чести и още малко средства бе одменено за Ваверик, английски волан отново бензин 98г. в значително по-добро състояние, само дето през последнат седмица засичам един фрапиращ разход от 20/100бензин
, но пък всяко зло за добро, разпродадено на чести и още малко средства бе одменено за Ваверик, английски волан отново бензин 98г. в значително по-добро състояние, само дето през последнат седмица засичам един фрапиращ разход от 20/100бензин  , но това за друга тема, тъй като ценя преди всичко огромниа багажник, съм дал задачка на майстора-газзаджия да измисли как ще монтира бутилка/и така, че да не ми прецака третия ред седалки, направи ли го, обещавам да пиша и да пусна снимки.
, но това за друга тема, тъй като ценя преди всичко огромниа багажник, съм дал задачка на майстора-газзаджия да измисли как ще монтира бутилка/и така, че да не ми прецака третия ред седалки, направи ли го, обещавам да пиша и да пусна снимки.

бензиностанций бол
бензиностанций бол Моя багажник е празен(грубо казано)!успех на теб игазаджията.
Моя багажник е празен(грубо казано)!успех на теб игазаджията.

обаче с калните гуми съм с разход 15.5 л/100.Сигурно и ти мислиш че  разхода направо си е супер??!.
 обаче с калните гуми съм с разход 15.5 л/100.Сигурно и ти мислиш че  разхода направо си е супер??!.

Коментар