При мен е по-удобно са се премести точката, просто има достатъчно място на конзолата, пробиват се дупките за болта по-встрани и готово. Иначе на тунинг китовете съм виждал раздвижни щанги, с шпилка с лява и дясна резба в двата края и шестогран за ключ по средата (както са някои курмилни щанги), а понеже на Гранда например щангата отдолу е на сайлент втулка а отгоре на шарнир, руснаците (тия са луди да знаеш! ) правят следното: Отрязват шарнира и цепват с ъглошлайфа тръбата на щангата на 4 отпред, на дължина от около 100мм. После взимат курмилен накрайник от Волга (пасва като размер) и го вкарват с резбовата част в цепнатата щанга. Стягат го с две яки скоби и - вуала, раздвижна щанга, регулирай както си искаш...
Не знам при теб как е решено, само ти давам насока за мислене.
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Не, не ставаше дума за твоя грешка а за дърпане на целия трапец. Това с волана беше диагностига без да се завираш под колата
Подкрепям колегата Дисем! Предлагам Чуров като командирован и демек по-сложен с времето сам да предложи кога да бъде нападнат и къде. И аз имам да му връщам за Варна.
Не, не ставаше дума за твоя грешка а за дърпане на целия трапец. Това с волана беше диагностига без да се завираш под колата
Подкрепям колегата Дисем! Предлагам Чуров като командирован и демек по-сложен с времето сам да предложи кога да бъде нападнат и къде. И аз имам да му връщам за Варна.
Хм. Бе ти и намекни че ако не се обадиш до вечерта ще я намерим ... Пък ако другата седмица не те видим в добро здраве освен махмурлия, вече никой няма да я намери ...
Коментар