Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЗАЩО? /странно поведение на Патрол след 3-инчов лифт/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

е , рисувай де !МО-О-О-О-ОЛЯ!
    PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
    КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
    0899187766

Коментар

Чудя се ,кое е по-удачно : дали да удължа щангата или да изместя точката на закрепване ( като се замисля нещо почва да ме притеснява)
      0899187766

Коментар

При мен е по-удобно са се премести точката, просто има достатъчно място на конзолата, пробиват се дупките за болта по-встрани и готово. Иначе на тунинг китовете съм виждал раздвижни щанги, с шпилка с лява и дясна резба в двата края и шестогран за ключ по средата (както са някои курмилни щанги), а понеже на Гранда например щангата отдолу е на сайлент втулка а отгоре на шарнир, руснаците (тия са луди да знаеш! ) правят следното: Отрязват шарнира и цепват с ъглошлайфа тръбата на щангата на 4 отпред, на дължина от около 100мм. После взимат курмилен накрайник от Волга (пасва като размер) и го вкарват с резбовата част в цепнатата щанга. Стягат го с две яки скоби и - вуала, раздвижна щанга, регулирай както си искаш...
        Не знам при теб как е решено, само ти давам насока за мислене.
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от churov
          А , бе на око няма някакво сериозно изместване , ама като се разлюлее ,сигурно избягва доста ! Между другото съм в София и мога да почерпя !
          Не знам за теб, ама аз непременно трябва да почерпя! Звънни докато си в София!!!

Коментар

Не, не ставаше дума за твоя грешка а за дърпане на целия трапец. Това с волана беше диагностига без да се завираш под колата
            Подкрепям колегата Дисем! Предлагам Чуров като командирован и демек по-сложен с времето сам да предложи кога да бъде нападнат и къде. И аз имам да му връщам за Варна.

Коментар

Първоначално публикуван от disem
              ....Не знам за теб, ама аз непременно трябва да почерпя! Звънни докато си в София!!!
              Ами , като не ти пазя тел. ! Цяла седмица съм в София !Утре(петък) летя за Варна , но другата седмица пак ще идвам!
              0899187766

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
                Не, не ставаше дума за твоя грешка а за дърпане на целия трапец. Това с волана беше диагностига без да се завираш под колата
                Подкрепям колегата Дисем! Предлагам Чуров като командирован и демек по-сложен с времето сам да предложи кога да бъде нападнат и къде. И аз имам да му връщам за Варна.
                Живот и здраве другата сряда или четвъртък!
                0899187766

Коментар

Ми, до тогава трябва още да сме живи, значи - тогава

Коментар

абе утре требе да се прибирам при жената , така ,че не се знае(дали няма да зготви гъби? )
                    0899187766

Коментар

Хм. Бе ти и намекни че ако не се обадиш до вечерта ще я намерим ... Пък ако другата седмица не те видим в добро здраве освен махмурлия, вече никой няма да я намери ...

Коментар

0899187766

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X