Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как изглежда NISSAN TERRANO II след 2" лифт

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Как изглежда NISSAN TERRANO II след 2" лифт

Няма чак толкова голяма опастност. Поне не съм чувал някой колега да е имал такъв проблем. Самия лифт не товари повече тирсионите, или поне разликата е минимална. Ако са уморени, просто след време отново ще клекне. Трудно биха се счупили, освен ако още преди процедурата(натягане и/или презацепване) не са си били "мъртви".

Във всеки случай, аз смених мойте, и съм доволен. Стана по-устойчива и се държи "по-естествено". Препоръчвам смяна, не заради опасност от счупване, а заради по-доброто държане на джипката с усилените торсиони.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      Няма чак толкова голяма опастност. Поне не съм чувал някой колега да е имал такъв проблем. Самия лифт не товари повече тирсионите, или поне разликата е минимална. Ако са уморени, просто след време отново ще клекне. Трудно биха се счупили, освен ако още преди процедурата(натягане и/или презацепване) не са си били "мъртви".

Във всеки случай, аз смених мойте, и съм доволен. Стана по-устойчива и се държи "по-естествено". Препоръчвам смяна, не заради опасност от счупване, а заради по-доброто държане на джипката с усилените торсиони.
      Съгласен съм. Предполагам, че Японците са смятали джипката със сериозен коефициент на сигурност и вероятно бая зор ще видиш докато скъсаш торсиони аз затова си карам още със старите и нямам притерснение. А устойчивостта на моята джипка я компенсирах с офсета на джантите - стария беше +25 новия - 13 и сега съм екстра

Коментар

Здравейте и аз ходих при един майстор да ми натегне торсионите но той каза че не се наема незнам толкова ли е трудно и дали сам ще мога да се справя и най важното че незнам как става,ако някой е запознат моля да сподели защото има и други невежи колеги като мен.

Коментар

Просто натягаш, и гледаш предницата да е изравнена. След всяко донатягане, трябва да поразклатиш, и да мръднеш метър-два напред-назад, за да си сигурен че окачването е в неутрална позиция. Цялото това трябва да правиш на равна, хоризонтална площадка, с налягане в гумите като по книга - за късо терано с щатни гуми - отпред 1.8, и отзад 2.1.

Хубаво е после да отидеш на реглаж на предница, но това си проличава по поведението на джипката - ако не те кефи, или дърпа на някъде, или гумите свирят като откачени на завой - отиваш на реглаж.
          Последно редактирано от sparkybg; 17-03-09, 08:40.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Не си правете изводи толкова лесно.Аз например като "млад" скъсах торсион.Е вече сте чували за някой,който е късал.
            П.С.Натяга се лесно.Качваш на канал,виждаш къде свършват торсионите има един дълъг болт.Взимаш един "пистолет" и стягаш.Отгоре има гайка.Сигурно ще ти се наложи да държиш контра.
            Със колегата по-горе сме писали заедно.

Коментар

Благодаря зя инфото ще се пробвам

Коментар

Първоначално публикуван от bojinzaikov Преглед на мнение
                Това са снимките
                А едно въпрошче към колегите с Terrano II http://www.youtube.com/watch?v=Wb0o7...eature=related ???Как се прави такова животно и колко ще струва - доколкото видях отпред е с цял мост Сигуно въпроса ми е смешен ама ... поне да си помечтая малко
                Колега какъв модел са тия гуми и откъде ги взе.
                Kia Sportage 2.0 SOHC- KИЯ - пия само раКИЯ!

Коментар

Първоначално публикуван от cancel Преглед на мнение
                  Колега какъв модел са тия гуми и откъде ги взе.
                  Колега неможах да Ви разбера въпроса. Това на клипчето не е моята джипка. Мойте гуми са 30х9.5 R15 , но няма да казвам марката, че май модераторите ме наказват за реклама или анти реклама. Аз съм доволен от гумите ми въпреки че шарката им е малко странна.
                  Успех

Коментар

Първоначално публикуван от bojinzaikov Преглед на мнение
                    Колега неможах да Ви разбера въпроса. Това на клипчето не е моята джипка. Мойте гуми са 30х9.5 R15 , но няма да казвам марката, че май модераторите ме наказват за реклама или анти реклама. Аз съм доволен от гумите ми въпреки че шарката им е малко странна.
                    Успех
                    Казвай. Когато е в помощ, няма проблем. Лично ти гарантирам. Ако се окаже проблем - аз ще понасям негативите, но пак ти казвам - проблем според мен няма.

Коментар

еми ок ама предварително се извинявам на модераторите FALKEN
                      LA/TA От Маргел. Хубавото е че не са шумни на асфалт В калта се справят добре, но това са ми първите кални гуми е се надявам да не ви подведа
                      Успех

Коментар

Колега bojinzaikov - Благодаря ти за отговора откъде си взел гумите.
                        Kia Sportage 2.0 SOHC- KИЯ - пия само раКИЯ!

Коментар

А някой знае ли що за творение е това?
                          Изглежда ми напълно-заводско?
                          Има ли някакви разлики по окачване/трансмисия и двигател спрямо стандартното?
                          http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...n&pageNumber=2

Коментар

Като гледам са му направили вежди, и са му обърнали джантите. Окачването ми мяза на стандартното. Вероятно е с малко по-големи гуми.

Коментар

Първоначално публикуван от cancel Преглед на мнение
                              Колега bojinzaikov - Благодаря ти за отговора откъде си взел гумите.
                              Няма за какво колега. Толкова ли са смешни тия гуми? Дайте мнение - ще ми е полезно

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X