Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Terrano 2 2.7TD 1999 г. 11000лв. Струва ли си?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Terrano 2 2.7TD 1999 г. 11000лв. Струва ли си?

Къса база, 1999г. 77000км. (твърде вероятно реални - наш човек я е внесъл). Климатик, може би електрически стъкла.

Та, кажете - предимства/недостатъци. Как е на асфалт. Как е по черно? Колко тунинг търпи? Колкави гуми могат да се сложат?

Наясно съм че бидейки с независимо окачване отпред, не мога да очаквам чудеса, но все пак?

Довечера ще ходя да я гледам и пробвам. Какво да гледам най-много? Къде са им слабите места?

Предварително благодаря.

ЕДИТ: Внесена от Италия.
    Последно редактирано от sparkybg; 08-09-08, 12:58.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

До: Terrano 2 2.7TD 1990г. 11000лв. Струва ли си?

1990г.????

Коментар

1999г. Сбъркал съм Модератореееееееее, смени заглавието, ако може...
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Траете си вие, а аз я взех (капарирах де). За асфалтова семейна джипка, с леки забежки по някоя полянка чат-пат.

Колата напролет така или иначе щях да я продавам.

Даже и климатика и работи. Не беше мита, нито чистена вътре. Не забелязах разбито по ходовата част, нито странни шумове никъде. Двигателя изглежда и работи добре. Малък недостатък е че няма релси за бгажник на тавана, но ще се мисли нещо...

Не знам дали има хъбове, но и да има, са автоматични. Тепърва ще търся информация. Не знам дали има централен диф. Не знам дали е с LSD отзад. Но и да няма, за целите за които я взех, ще ми върши екстра работа.

Общо взето съм доволен от това, което видях. Има и някакъв шанс да е на реалните си километри. Брояча е механичен, а не забелязах някъде следи от пипано около него, или жилото му отдолу (освен ако това, което гледах не е друго).

Feroza-та ми остава за хулигански прояви из горите и калищаците. Таман сега ще имам възможност да си я стегна бавно и полека, както си трябва, че да и имам пълно доверие.

Коментар

Еми освен добре дошъл в отбора друго не мога да кажа.Много безаварийни километри и да те радва новата придобивка.За сериозен офроуд не става,тъй като не издържа на зверските удари и натоварвания,но за целите с които си я вземал мисля че ще е екстра.Поздрави.
          NISSAN FOREVER
          -----------------------------------------------------------------------------
          Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

До: Terrano 2 2.7TD 1999 г. 11000лв. Струва ли си?

Честито и добре дошъл и от мен. Както виждаш от подписа ми, имам известен опит, така че ако имаш въпроси - питай.

Коментар

Честито!
              Имам някоко месечен опит с такова Терано-няма централен диференциал,хареса ми как вози и върви,харчи около 11,проходимоста му зависи от гумите и най-вече водача
              За мен на тази цена е супер!
              Много безаварийни километри!
              0+

Коментар

Благодаря за пожеланията.

Това, което се опитвам да намеря в момента е ръководство за експлоатация и сервизно ръководство.

Иначе се ориентирах какво що-годе има за нея.
                Ще се слага TrailMaster окачване, ще се махат пластмасовите брони. Ще се слага 33-ки, и ако не е с LSD, ще се слага блокаж отзад. Ще се чипоса, за да стане 150 кончета, и малко по-пъргава.

Блокаж става от Patrol на същите години, само трябва да видя от кой вид са ми полуоските, че са 2 чишита.

Отдолу не видях нищо твърде трошливо, но все пак кажете къде са и слабите места? Не е Patrol, това е ясно, но не видях нищо твърде кекаво. Ако приемем че е на реални километри, и всичко отдолу си е оригинално, е добре - нямаше нищо разбито, или поне не видях такова.

Другата седмица ще я карам на някой да я огледа както си трябва...

Коментар

Няма да ти влязат 33-ките

Коментар

Първоначално публикуван от Явор(dorzi) Преглед на мнение
                    Имам флекс, телоподаващо, аргон и плазмен резак...

А 31-ци влизат - виждал съм. При това без лифт и преправяне.

Отпред има подложки за шарнирите - това просто измества главините по-надолу. Отделно се ограничава хода нагоре, и се отпуска малко повече надолу. Мести се и амортисьора надолу.

Говорим за 2.5см само, и 33-ката е вътре.

Ама, да не се каня де. Ще го мисля. Ще вкарам възможно най-голямото, което влиза.

Само не знам дали задните мостове са като на Patrol. Ама пък блокажите им са еднакви, та има логика и мостовете да са.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор(dorzi) Преглед на мнение
                      Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                      Имам флекс, телоподаващо, аргон и плазмен резак... ...
                      Айде пак! Нали щеше да е семейна асвалтова джипка бре!

По темата:

Един съсед кара същото вече две години. На лов ходи с него. За сега нищо сериозно.

Честито и успех!

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
                        Айде пак! Нали щеше да е семейна асвалтова джипка бре!

По темата:

Един съсед кара същото вече две години. На лов ходи с него. За сега нищо сериозно.

Честито и успех!
                        Вече съм патологичен случай!

А, и лебедка, и лебедка..... И брони от джилязо! Бавно и полека.

Коментар

Спарки, честито!!!!

ама тоя дзвер за семейна асфалтова джипка???
                          и с тия реформи???

пускаш се по пързалката ......

ама играчката си заслужава, определено

пак честито!!

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                            Спарки, честито!!!!

ама тоя дзвер за семейна асфалтова джипка???
                            и с тия реформи???

пускаш се по пързалката ......

ама играчката си заслужава, определено

пак честито!!
                            Мерси! По пързалката съм се пуснал отдавна. А сега, понеже има резервна, може да ги разпарчадосам една по една и да си ги направя както си трябва.

Коментар

Sparky... Честита! Гледам, че си се нахъсал яко. Ще е интересна тази "Семейна кола"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X