Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хъб с дупка ?!?!?!?!?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Хъб с дупка ?!?!?!?!?

Първоначално публикуван от Avantgarde Преглед на мнение
    Според вас каква е причината да стане това и ако го сменя с нов дали пак няма да стане отново същото. Иначе днес е за регистрация, така че тези дни ще действам.
    ако са зацепени и двата няма да има проблем да покараш но само единия нее добре аз сам със зацепени вече 1г. нее проблем е вдига ми разхода с около 2 3л на 100 ама нее болка
    Последно редактирано от Чавдар (V93); 21-07-08, 09:26. Причина: Корекция на цитат
    Човек се учи с много практика:D

Коментар

Първоначално публикуван от hristo20000 Преглед на мнение
      ако са зацепени и двата няма да има проблем да покараш но само единия нее добре аз сам със зацепени вече 1г. нее проблем е вдига ми разхода с около 2 3л на 100 ама нее болка
      Сходен въпрос ме човърка(понеже не съм го пробвал,де) : ако по някаква причина задният диференциал или кардан заминат има ли възножност да се откачи кардана и да продължа движението на 4х4,само ,че единствено с преден включен мост???
      08седемшест5едно513четири

Коментар

Аварийно можеш да го направиш, но да си караш така постоянно е е добра идея. радиуса на завой ти е по-малък, товариш 100% предния мост който при някой 4х4 е значително по-малък и е направен за по-малко натоварване и т.н.
        no signature no problems

Коментар

Пак задавам въпроса да не стане да сменя хъба и да се строши пак? Какви са причините за счупването според вас. Каране 4х4 на асфалт или примерно обратен завой на чист асфалт с включен 4х4 или друго, което може да стане причина за повторното счупване ? Знам че не можете да ми дадете отговор само по приказки, но поне да се ориентирам . Благодаря, колеги много сте полезни

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X