Още не съм я регистрирал, но открих нещо което ме притеснява. Моля, който знае да коментира. Имам дупка на десния хъб (автоматичен) от какво може да е причина, последствия ? Maлко пояснение колата е Нисан Навара 2000 г. по дупката си личи как нещо е излязло отвътре навън и си е направило дупка, изтекла е и нещо като грес. Това което се вижда вътре в хъба и което прилича на дупка е конусовидно и затворено в смисъл няма дупка само се стеснява и се затваря.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Хъб с дупка ?!?!?!?!?
Свий
X
-
До: Хъб с дупка ?!?!?!?!?
Първоначално публикуван от kograman Преглед на мнениеДа и аз не виждам,работи ли 4х4 на тази кола,в смиъл пробвал ли си го?
Поздрави
Коментар
-
Понеже не си указал модела - прерових мненията ти и според мен колата ти е следната:
http://www.detali.ru/cat/oem_NI1.asp...ar=1999&MID=12
Ако е така - стигаме и до това:
http://www.detali.ru/cat/oem_ni2.asp...8977&Y=1999&M=
което горе-долу показва какво имаш като устройство на хъб-а.
Успех !
Коментар
-
Първоначално публикуван от Avantgarde Преглед на мнениеОще не съм я регистрирал, но открих нещо което ме притеснява. Моля, който знае да коментира. Имам дупка на десния хъб (автоматичен) от какво може да е причина, последствия ? Maлко пояснение колата е Нисан Навара 2000 г. по дупката си личи как нещо е излязло отвътре навън и си е направило дупка, изтекла е и нещо като грес. Това което се вижда вътре в хъба и което прилича на дупка е конусовидно и затворено в смисъл няма дупка само се стеснява и се затваря.УСПЕХ
Човек се учи с много практика:D
Коментар
-
Първоначално публикуван от jamiemirror Преглед на мнениеПри мен си работят линковете....
Ето:
Характеристики автомобиляМодельKING CAB D22Дата выпуска1999Тип кузоваDC DOUBLE CAB ДвигательTD25TI TD25TI TYPE ENGINE WHL DRV 4WD 4 WHEEL DRIVE ОснащениеDX DX GRADE ТрасмиссияMT MANUAL TRANSMISSION
Коментар
-
Здравейте, преди малко се позанимавах малко с това 4х4 и резултата е, предно дясно колело (това с пробития хъб) е постоянно зацепено към полуоската а другото си се отцепва и зацепва иначе 4х4 си работи нормално, но като е изкл. дясното колело върти и полуоската и не знам си още какво иначе като завивам пълен ляв-десен няма проблема който се появява ако караш на 4х4. Сега остава въпроса проблем ли е да се покара малко така докато се регистрира и обслужи поне и после по майстори.
Коментар
-
Не е желателно да се кара така. Въртиш диференциала само от едната страна или все едно постоянно правиш максимален завой, това ще скъси живота на диференциала а може и вече да е заминал. Смяната на хъбовете не изисква кой знае каква подготовка или умения, така че го направи по най-бързия начин.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар