Обява

Свий
Няма добавени обяви.

проблем, загряване но само на баир

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: проблем, загряване но само на байр

Първоначално публикуван от Andro_Pajero Преглед на мнение
    Продават ли се такива термостати за Патрул RD28T?
    Да продават се, нали за това е темата

Коментар

Първоначално публикуван от dido0o``` Преглед на мнение
      Да продават се, нали за това е темата
      Мерси пич, ще потърся и ще кажа какво е положението.

Коментар

сложих нов термостат
        промихме системата пак
        радиаторът е топъл навсякъде

като го поназоря стрелката настъпва бялата точка

при вас настъпва ли бялата точка или винаги е под нея колкото и да го зорите ?

не останна друго освен смяна на гарнитура или спукана глава .... ((

иначе пали от четвърт оборот няма димове нищо ... само като и дам зор н абаир дига върху бялата точка след послендите промивки не минава над нея ?

Коментар

Не се шашкай, малко вероятно е да е глава.
          Къде е тази бяла точка, при мен е по друго.
          На колко градуса взе термостат?

Коментар

Първоначално публикуван от PatrolGR Преглед на мнение
            виско муфата е екстра и двамата майстори я гледаха ...
            Как точно са я гледали? Когато стопли двигателят чуваш ли когато зацепи виското?
            Защото при мен, след слагането на нова вискомуфа, много ясно се чуваше якото фучене на перката след като виското зацепи.
            Ние не сме неутрални!

Коментар

оригинален на 82 градуса нисански ми на 2 мм от основата на стрелката малко много малко над хоризонтална позиция ... на стрелката на празен ход напълно заграл е точно под нея стрелката мисля е енормално да я настъпи при мнгог зорене и не трябва да минава отгоре никога ....

ама това са само догадки

за виското
              знчи като загря се чуваше на моменти как зафучава и след извесно врем при умишлено даржанае на високи обороти почна да фучи здраво а стрелката седеше през цялото време на 1/3 от диапазона

но като подкарах нагоре по витоша си се качи яко ... сега с промитат аинсталация не сум го правил пак експеримента ....

но чесно казано гледаха я отгоре не мисля че имаха 100% критерии дали работи

Коментар

Пусни една снимка ,къде е тази бяла точка

Коментар

Има ли разлика с новия термостат и без?

Коментар

Стрелка малко под бялата точка - да се вижда цялата, е нормалното положение. При повече зор трябва да я застъпи и толкоз. Ако я подмине и се покаже отдолу вече е проблем...... Но все пак критичната температура е над 100C, т.е. на горната бяла линия.
                    Абе има ли начин да си сложим по един цифров термометър на блока и да си следим точната температура, че с тия патролски температурни неволи - кафа...

Коментар

за виското
                      знчи като загря се чуваше на моменти как зафучава и след извесно врем при умишлено даржанае на високи обороти почна да фучи здраво а стрелката седеше през цялото време на 1/3 от диапазона

но като подкарах нагоре по витоша си се качи яко ... сега с промитат аинсталация не сум го правил пак експеримента ....

но чесно казано гледаха я отгоре не мисля че имаха 100% критерии дали работи
                      Според мен виското е доста трудно за диагностициране (освен в очевадни случаи) и с "гледане отгоре" не вярвам, че някой може да каже със сигурност, че е наред.
                      И моята уж доскоро работеше (чуваше се, когато зацепи), но тия дни видях около оста й леко омасляване, а когато я свалихме се видя това

Пробва ли на загрял двигател да я спреш с навит на руло вестник?
                      Ако имаш възможност, защо не направиш една проба и с постоянно зацепена муфа (само за да видиш дали проблемът си стои).
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение

Ако имаш възможност, защо не направиш една проба и с постоянно зацепена муфа (само за да видиш дали проблемът си стои).
                        И аз мислех за същото.
                        Гледам че имаш за проба, и аз имам, ако иска нека се обади.

Коментар

Здравейте отново

Колеги с радост ще пробвам с постоянно зацепена перка как е полужението, Андро може ли да ми дадеш налично телфона ти да ти звъна да се разберем нещо

Сега за картинките 1 вата картинка има 3 позиции
                          0 - така седи стрелката като си карам кротко по цариградско и в задръстване, при малко зор се качва леко нагоре
                          1 - при такова полужение седеше когато изкачвах витоша без термостт и с промита система
                          2 - там беше отишла стрелката когато настана паниката и почнах темата

Качеството не е добро щракнах я тази сутрин

на картинка 2 е оградена бялата точка точно над стрелкичката

Ще замоля само колеги да вземето отношение при вас така ли е ? или си седи твъртдо долу пот този белег (бялата точка)
                          Прикачени файлове

Коментар

Сега за картинките 1 вата картинка има 3 позиции
                            0 - така седи стрелката като си карам кротко по цариградско и в задръстване, при малко зор се качва леко нагоре
                            1 - при такова полужение седеше когато изкачвах витоша без термостт и с промита система
                            2 - там беше отишла стрелката когато настана паниката и почнах темата

Качеството не е добро щракнах я тази сутрин

на картинка 2 е оградена бялата точка точно над стрелкичката

Ще замоля само колеги да вземето отношение при вас така ли е ? или си седи твърдо долу пот този белег (бялата точка)
                            0 - горе-долу там някъде е при нормално положение
                            1 - дотам май не съм я виждал да отива. Но това може да е по причина, че, когато тръгне да отива по средата на скалата, аз превантивно пускам парното - първо задната печка, а след това и вентилатора отпред, ако трябва - на макс. След което, въпреки отворените прозорци, кротко си се варим "в собствен сос", но пък досега не сме спирали поради прегрят двигател (пу, пу ).

За тази точка нещо не мога да се сетя. Когато отида до сервиза ще погледна таблото да видя дали я има.
                            Ние не сме неутрални!

Коментар

Още вчера ти пуснах телефона.
                              Виж си личния профил.

Коментар

При позиция 2 поглеждал ли си разширителният съд дали хвърля водата ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X