Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какви фарове за Y60?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какви фарове за Y60?

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
    Фар с Н4 и френелова леща не може да свети хубаво ако ще от марс да е.
    Проблемът с водата се решава веднъж завинаги с бургия фи4
    Фарът с френелова леща е компромис, както всичко друго по автомобила. Поне е просто и хората лесно уцелват как да го нагласят. Със сигурност има по-добри варианти, но когато колата е джипка със само един чифт 7" дупки на муцуната - вариантите не са много. В новите Геги има една сложнотия с две лещи отпред, която се монтира в 7" дупка, но (1) назад е доста дълга, (2) струва едни пари и (3) при истинска "джипова" експлоатация едва ли ще стигне далече. Вариантът на Спарки с една леща е хубав, ако си Спарки да си го направиш.

Коментар

Тва за компромиса е ясно.
      Аз да виждаш да съм си преправял фаровете
      Не е да не мога, ама няма сми. Ама и не очаквам да светят особено.
      А пък херметични със сменяема крушка ... хъм хъм
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Търтьо, ти поне знаеш как светят т.е. не светят, нещо трябва да се промени.
        С WESEM работата е трудна, с Явор направих опит преди година да си купя допълнителни фарове пак на WESEM, след два месеца размяна на ЛС-та и подсещания от моя страна се отказах. На щанда на Пловдивския панаир на WESEM ми казаха че представител в България нямат, най-големят им клиент в БГ са фирма от Димитровград на която аз забравих името.
        Търся по-лесен вариант нещо като от Голф-тунинг, но ми се иска да бъда насочен към по-конкретен модел.
        Не, не съм Спарки.

Коментар

От: До: Какви фарове за Y60?

Слагай Камазови - има едни с почти кристален рефлектор и светят перфектно . Скоро карах един Камаз с такива фарове и отначало чак не повярвах , че е с оригиналните рефлектори .
          VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Живко да те помоля за по-конкретна информация, дали съвпадат монтажните отвори, как ли се води този "почти кристален рефлектор" за да знам как (под какво име) да го търся, от къде да го купя.

Коментар

Ще проверя и ще ти дам по точна информация .
              VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

А пък херметични със сменяема крушка ... хъм хъм
                Мързела е голЕм, не че не може.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Емо, какви са ти оригиналните? Nissan слагат на Y60 Koito и Ciebe. Разликата (по мое субективно мнение) е сериозна в полза на първите. За съжаление сега съм със вторите. Та и аз мисля за решение. Но нови Koito подозирам, че ще са цифра...
                  Technical Rescue Direct - life lies in courage
                  http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

От: До: Какви фарове за Y60?

колеги моите фарове на патрола са от vw golf 2-ка и са кристални в комбинация с би-ксенон и не че искам да се хваля но светят много добре даже мисля че са ми останали старите рефлектори (които никак не са лоши незнам защо ги сменях тогава)ако на някой му дотрябватНатиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00020.jpg
Прегледи:3
Размер:109.5 КБ
ID:5419756мисля че са koyo

Коментар

Не са ли с лупи, знаем ги как светят. H4 ксенон иска особени грижи и преправяния, за да не светиш в очите на насрещните. И пак не свети където трябва оптимално. Таман 3 модела са ми минавали през ръцете, всеки с различни кусури.
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Фарове втора ръка, ми звучи малко като мармалад втора употреба (не е като да са стопове или мигачи), та не благодаря.
                        Да питам от Голф 2-ка какви промени се правят че да пасват и има ли отношение към ел. регулирането на фаровете.

Коментар

Не знам как седи въпроса при патрол. При терано се маха стъклото, запояват им се нови захвати, залепва се стъклото и си пасват едно към едно с оригиналните, барабар с електрическото регулиране, което е само в долния им захват - захватите са 2 горни и един долен при мен.

Коментар

Аз на Тойотата си ги сложих фаровете със все основите от Голф 2 леки модификации по престилката и си стана супер и всички механизми за регулиране са нови и съм много доволен .
                            http://www.offroad-bulgaria.com/atta...3&d=1323462732
                            2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
                            ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                              Не знам как седи въпроса при патрол. .
                              Ми тогава шо се обаждаш бе ))))

Оржиналните на патрула се маха само рефлектора и стъклото, държи се от метален пръстен с три болтета и съответно стават от кво да е дето е само рефлектор+стъкло без основа без никво преправяне и прочее тнтм.
                              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

..... държи се от метален пръстен с три болтета .....
                                Това добре, сега кажи на на кои марки може да се махне металният пръстен (отново с болтета, без рязане и пилене и пробиване) и да се сложи пръстена от Патрола
                                Какви фарове да търся (и къде) - кристални (какво означава това), с гладко стъкло или без стъкло ?
                                Какви са предимствата и недостатъците на различните фарове, говорим за диаметър 7in или 178mm, H4 без габарит в тях.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X