Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли смисъл от ремонт на ск. кутия заради шум

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Има ли смисъл от ремонт на ск. кутия заради шум

Първоначално публикуван от rado genev Преглед на мнение
    ето обещаните снимки
    При мен беше повреден лагера по същия начин.Смених и двата единия е 15лв. а другия 10лв.

Коментар

От: Има ли смисъл от ремонт на ск. кутия заради шум

Имах същия проблем и аз , но става вапрос за лада нива. Като смених лагера на първичната ос на скоросната кутия ,(тази със шлиците ) дразнещия шум изчезна .Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00980.jpg
Прегледи:1
Размер:173.7 КБ
ID:5222049 (несам сигорен на тази ос ли викат парви4на)

Коментар

От: До: Има ли смисъл от ремонт на ск. кутия заради шум

Първоначално публикуван от kiril georgiev Преглед на мнение
        Колега-ако беше казал "като натисна газта започва да шуми" щях да ти кажа горе-доло какви са вариантите,но при това положение незнам.Аз съм за ремонт сега-може да смениш само 1 детайл или след време-няколко.

Възможно да не е скоростна кутия.Някои конструкции притискателни дискове,мембраната се пречупва по периметър между два обръча занитени с нитове. С времето долният обръч,този опиращ в главите на нитовете,прояжда каналче в периферията на главата на нита,тоест получава се луфт,- резултатите са два,- губи се ход,и трудно отделя съединителят,и въпросният шум от мятането на пръстена,шум който изчезва при натискане на съединителя,защото тогава обръчът бива притиснат от мембраната..

ПП.Сега видях,че някога съм дал мнение,извинявам се за повтарянето.

Коментар

От: До: Има ли смисъл от ремонт на ск. кутия заради шум

И аз имам този характерен може би за всички патрули шум.Преди време бях разпитвал като теб и ми каза един колега от Варна който е разглобявал скорости и каза ,че се износва леглото където лежи лагера(кожуха на скоростите) на първичен вал.Дано да не е това,тои се е опитвал и с наваряване ,но пак не се е получило.Но разглоби и пиши после -доно да е лагер.
          Последно редактирано от pangarov; 03-11-10, 13:26.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X