Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли безпроблемен Патрол?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Има ли безпроблемен Патрол?

Има разбира се,стария модел К160 на 4.2ТД-никакви проблеми дълги години-жестока експлоатация не зная какво е ,но не те оставя в калта,не прегрява и не се троши.Съмнявам се ТЛК-то ми да е толкова дуракоустойчива.Ловната ми дружинка го имаме патрола и си е толкова добър както преди 12 години.

Коментар

Ами извадил си касмет че предния му собственник нее бил мърляч от там идват всички проблеми с тези машини зверско експлаотиране и никъква подръжка после го продаваме и да му мисли новия собственик
      Човек се учи с много практика:D

Коментар

Първоначално публикуван от hristo20000 Преглед на мнение
        Ами извадил си касмет че предния му собственник нее бил мърляч от там идват всички проблеми с тези машини зверско експлаотиране и никъква подръжка после го продаваме и да му мисли новия собственик
        Ами АЗ съм му предния собственик,просто си купих още машини и те(колегите ловци) решиха патрулката да остане на дружинката,ама не е закъсвала за 13 години никъде.

Коментар

надявам се да има! и дано да е този дето си го купих събсем скоро
          много добър

Коментар

има има аз вече втори купувам и горе доло единствените ми грижи са гадните кафеви червеичета наречени ръжда

Коментар

Колега ръждичката нее болка за умиране ако е в разумно количество но има и една стара максима че жена и ръжда като тръгнат спиране нямат

Коментар

абе така е но надявам се да я забавя и то доста. от време на време се чудя дали нисана е най правилния избор в смисъл за дълголетие. преди това имах и кола но нещо не ме грабваше все гледах нисанчетата минаващи покрай мен. та този ми е втория нисан който имам и нямам никакви идеи да го сменям. затова толкова упорито се боря с ръждата.

Коментар

Ами какво да ти кажа и ние не сме вечни наи добре ако не си решил да го правиш сега третирай ръждите с преобразовател пък нее лошо и преди да го почнеш да свършиш тая работа ако не си запознат това е специална киселина която неотрализира разпространението на ръждата има ефект

Коментар

този филм съм го правел вече с предишния ми нисан и съм до болка запознат. най гадно е да търкаш под колата с всичките тези извивки и чупки за да стигнеш навсякъде и да покриеш добре всичко. това цялото упражнение съм го планирал до един два месеца за целта съм накупил страхотни препарати на WURTH /включително и преобразовател/ които са изпробвани и са доказали издържливостта си. даже и пистолет за шагре съм взел след като приключа с почистването. според мен тези машини си заслужават грижите, но пак мерси за съвета

Коментар

Ами мятай го

Коментар

мятането съм го планувал за почивните дни покрай велик ден чувам, че се събирали 6 почивни дена достатъчно да стане всичко като хората. ти беше писал по горе ще искаш да продаваш твойето камионче защо така да не те разочарова нещо?

Коментар

Ми в началото ми беше писнало от наследства и гатънки заложени от предния собственник вече всичко е в час и аз също но кофтито е че съм асматик и няма клима камиончето, вече ми се изка по новата версия на GR и задължително с клима защото лятото съм жив зян

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X