Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли безпроблемен Патрол?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Има ли безпроблемен Патрол?

А такава ли била работата за това ли нямам здраво място по ръцете и съм омазан до ушите в масло Даже и в момента един акомулатор ври в хола и се дбнем с малката като котка и мишка щот му дърпа кабелитеТва колега аз му казвам дискомфорт а може би греша Но аз съм като магаре на мост и вече му се виде края сега вече е ОК
    Последно редактирано от hristo20000; 21-02-08, 21:23.
    Човек се учи с много практика:D

Коментар

Глей сеа, ако в собствения ми хол някой ми дърпаше жиците от акума, и аз щех да се видя у дискомфорт. Затова го слагам в банята. Ако гръмне, да спестя малко от ремонта. Па и по-лесно се проветрява.
      Колко ти е годишна кукличката?

Коментар

Първоначално публикуван от hristo20000 Преглед на мнение
        Може ли някои да се похвали че е горд собственик на Патрол с който не е имал сериозен проблем? Всяка вечер си ровя тук и все теми за проблеми,май проблеми и ядове няма само с новите коли но ние Българите нямаме мн вазможности за целта.Задавам си един въпрос от мн време дали е бил правилен избора ми за Патрол. Очаквам мнения и коментари по темата. БЛАГОДАРЯ

най-общо казано е че проблемите с патрула са в резултат на кофти наследство.
        при добре обслужван и обичан патрул няма как да има неочаквани кахъри.
        При ясен лимит на мотора;
        при ясен лимит на трансмисията и
        при ясен лимит на окачването,
        всичките проблеми се дължат на кофтито наследство.
        не се бойте, инвестирайте в колата си и тя ще ви вози с благодарности.
        не мога да се оплача от тази машина. 5-години съм се състезавал с това!
        ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

На година и половина е и всичко и е интересно а наи вече баща и с какво се ръчка

Коментар

А какво ще кажете за 6 години състезания плюс хард разходки вкл. вадене на трактори;резултат-около 10 карета и 30 ресора;нищо друго,това ако му викате проблеми?

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
              А па точно новите коли имат най-много проблеми.
              Тоя опит от колко купени от магазина нови коли ти е?Пак започнаха градските легенди.Тъй като съм карал и купувал и от двете(нови и втора ръка),винаги използваните имат повече разходи за ремонти.Независимо от марката и модела.
              В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Ееех ... Не, нямам толкова малки ключета. Да и дадеш един ключ на колкото е, да си върти с него гайки. Да не налита на кофичката с електрони. Ама толкоз малък ...

Коментар

Майка и се мърмори че е бащичко,по наша традиция когато детето проходи му се нареждат различни видове играчки пред него уж която вземе такава ще стане и за това тати и слижи в играчките отверка,тя пък взе че нея хвана и каква ли ще стане с тая отверка може би монтиоркамалко се отплеснахме от темата но е забавно

Коментар

Първоначално публикуван от simo_tonev Преглед на мнение
                    А какво ще кажете за 6 години състезания плюс хард разходки вкл. вадене на трактори;резултат-около 10 карета и 30 ресора;нищо друго,това ако му викате проблеми?
                    Може и някой счупен диференциал преден
                    Подстрекател на разходчици счупи ДЖИПКА покрай Габрово
                    тел. 0898327627
                    Радослав

Коментар

Първоначално публикуван от rado genev Преглед на мнение
                      Може и някой счупен диференциал преден
                      Това пак беше каре,ама и само на задно те извадих/малко уиски!/

Коментар

Първоначално публикуван от братчеда Преглед на мнение
                        Тоя опит от колко купени от магазина нови коли ти е?Пак започнаха градските легенди.Тъй като съм карал и купувал и от двете(нови и втора ръка),винаги използваните имат повече разходи за ремонти.Независимо от марката и модела.
                        Кой прав и кой крив, вие си решавайте, аз сега загледах на приятел ново Рено Модус, е какво да кажа, че още не се е спраскало, да но под капака няма мотор, той е дълбоко навътре, демек неремонтируемо. Ако е джипка трябва да може да си я правиш по полето като се развали, това за новите машини не важи... А и са доста по-рециклирано-пластмасови новите, това също е факт, а колко ще се чупи зависи от експлоатацията, демек ако е тежка, а не асфалтова, какво следва?

Коментар

и май май темичката се изчерпи

Коментар

За проблеми е рано да говоря тъй като го имам от 1 месец GR 2,8 Нно първото му кръщане му направих на Странджа сакар на играта на Т-МАХ без лифт и останах очарован.
                            Прикачени файлове

Коментар

А,ще споделите ли нещо за главите на 2,8тд?

Коментар

ми аз ще споделя че търся да купя в момента, защото се спраска.... Без да я прегрявам, без да мъча джипката.... Някакво наследство явно са ми оставили.....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X