Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Навара d22

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Навара d22

Здравейте,предстои ми закупуване на пикап,и да попитам този модел до 2005г имали отзад лсд или блокаж.

От: Навара d22

Зависи за кой пазар е произвеждан.

Коментар

ЛСД само.
      8)

Коментар

Имат LSD стандартно, но предполагам се продават и афтър маркер китове с блокажи по чуждите сайтове.
        Старата любов ръжда не хваща, а непоправимо гние!

Коментар

Благодаря за отговора, всички търговци пишат че имат блокаж та за това реших да попитам тук във форума

Коментар

Има блокаж на "централния" диф, дето в колата няма такъв.

Най-добре като идеш да гледаш някоя се абстрахирай от писаниците на продаващия и му изключи звука докато те омайва.

Гледай за ръжди и подозрителности откъм мотора.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ръжди !

Коментар

Попаднал съм на интересни екземляри с мотор zd30 или както там се води 158к.с.Има ли такова жевотно или е насаждан,става въпрос за десняци внос от Англия

Коментар

Австралийски има. За английски не знам. Австралийските са без интеркулер. Ако ми дадеш VIN мога да проверя дали оригинално са си така.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Какво е това vin,човека казва че е оригинално поставян,имало ги много рядко,има и фабрично електрически блокаж на задния диференциал като копчето е до подлакътника,на снимката ми се струва че е оригинално

Коментар

Обявата я има в kars.bg само че не в раздел пикапи а в джипове.Във Чирпан се намира.

Коментар

Говорих с човека няма интерколер некъде към 143 к.с. е ако е добър този мотор да скачам с двата крака пък какво сабя покаже

Коментар

Колега sparkibg може ли тел .да се чуем ако е удобно разбира се

Коментар

Мотора zd30 е много плют по форумите, даже и в този. Моето терано е с този мотор 3.0 с интеркулър 154 коня, 340нм. Мотора е каптизен към качеството на горивото имал съм проблеми със ниско качествена нафта - джипа трудно пали, пуши много, мирише на сурова нафта и губи душа, затова си го карам с нафта от бензиностанцията и понякога с добавка на redex и никакви проблеми. Горивната система е директно впръскване, но не е комън рейл. Има го и комън рейл, но при нисан патрол и там е 170кс. Този джип го купих 2008 и първите 3-4 години го карах като лек автомобил и му робувах на поддръжка след това му занемарих поддръжката, потроших го яко по горите, но мотора е чук и почти нищо не съм му правил. Другото при този мотор е, че иска качествено обслужване с хубаво масло и филтри и по честата им смяна примерно на 7-8 000 км. Аз го карам с масло мотул 10w40 от около 5 години и ядове няма. Събира 7.2 литра. Като цяло съм много доволен от мотора жилав е, доста е пъргав и за в гората има мощност. С 4 човека и покупки съм го издевателствал със 190км/ч на прав път (това е постижение като за лек автомобил), дърпал съм колесар с малка рибарска лодка с над 160 по магистралата. И разхода извън градско ми е падал на 8 нафта, но най често средния разход ми е към 10тина. Въпреки че тук и по другите форуми zd30 е оплюван аз не мога да кажа лоша дума за него.
                            Старата любов ръжда не хваща, а непоправимо гние!

Коментар

Благодаря за мнението колега, понеже понеже по нагоре има залепена тема на колегата Andro за този мотор и до колкото разбирам нодувал маркучи на интерколера и разни др.проблеми,та въпросния пикап който съм харесъл е с този мотор но без интерколер и си мисля че е по добре,за това питам тук във форума.Аз не съм от хората които натискат педала яко,важно е да стигна от точка а до б.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X