Обява

Свий
Няма добавени обяви.

МИСТЕРИЯ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: МИСТЕРИЯ

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
    И аз съм за центровката.
    Щом всичко по системата е проверено, и човекът гарантира, че е наред-доста логично е да се провери центровката.
    Доколкото аз знам при лоша центровка колата пали трудно а моята пали от раз

Коментар

Първоначално публикуван от liudo Преглед на мнение
      след като сменихме ангренажната верига

Проверете дали е зацепена правилно , както и центровката на запалването , при грешка може да загрява въпреки че пали лесно.
      В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Късно запалване = по- лесно палене, греене, динамика и тн, но вижте пак и др белелези. A има и газ
        Последно редактирано от veskov; 21-06-19, 08:35.
        А тези простотии се правят от името на всички ни.
        Даника
        Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Мерси.ще проверим

Коментар

Не познавам колата...радиаторче на парно позапушено,перката на какво е ,високо..???

Коментар

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
              Ако не си забелязал, от мнооого време не отговарям на постовете ти, които са очевадно заядливи.

Май никога няма да избягаш от интригантско-първолашките взводно-междувзводни отношения в районното.
              Ако искаш ми отговаряй,има теми в които може да се пошегуваш,или направо е задължително,но това е тема с проблем и не е от тях.А за междувзводни отношения мнение от човек най много бил на гости си направо смешно. Нищо лично но може да си полезен по друг начин.

Коментар

Първоначално публикуван от Ивайло Александров Преглед на мнение
                Имах идентичен случай с прегряване, но на Транспортер Т4. Там аз си бях виновен, че не догледах нещата. При смяна на ангренажен ремък винаги сменям и водна помпа. Сложих новата помпа с гарнитурата, която си беше в комплекта. Грее си двигателят и няма оправия. Накрая свалих и новата водна помпа, като си мислих, че причината е в нея. Тогава се усетих, че гарнитурата, която е била в комплекта е с голяма дебелина - алуминиева 1 мм. Веднага я изхвърлих и изрязах нова от тънък картон за гарнитури. Температурата на двигателя веднага се нормализира. При голяма монтажна хлабина помпата не работи нормално. Може този случай да не е такъв, но няма да е лошо да се обърне внимание и на това.
                Ако си правил т4 1,9 д или тд, имат два вида помпи. Корпуса и оста с трите болта са едно към едно, разликата е в турбините. Едната е с дясно въртене а другата с ляво, не ме питай от къде знам. И от там идва греенето.
                Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
                  Ако си правил т4 1,9 д или тд, имат два вида помпи. Корпуса и оста с трите болта са едно към едно, разликата е в турбините. Едната е с дясно въртене а другата с ляво, не ме питай от къде знам. И от там идва греенето.
                  Проблема си беше в дебелината на гарнитурата!
                  Hyundai TERRACAN 2003 2.9 CRDi 150 автомат
                  VW T4 Multivan 1993 2.4D AAB

Коментар

След поредното посещение в сержиз.Проверена с газ анализатор за газ в антифриза-няма.проверено по стария метод чрез палене на радиатора няма газ,обслужена газова уредба с подмяна на филтри и т.н.купена и сменена капачка на радиатора. Довечера като тръгна за работа ще се разбере дали още грее

Коментар

И колата пак грее

Коментар

И колата пак грее
                        Ако няма кой и как да Я диагностицира за токова време ,по добре си карайте и не му мислете .............
                        Понякога в "обгрижване и параноични залитания" се губи ценно време. Ако има "проблем" -гарантирано ще има проява в даден момент!

Коментар

Моят Лендкруизер "грееше", докато не установих, че уредът е неверен. Монтирах един камионски с газова тръбичка и няма греене.
                          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

И гумите да и смениш пак ще грее, проверете веригата!
                            0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

това е следващото със центровката

Коментар

това е следващото със центровката
                                Това би трябвало да е първото което е трябвало да проверите , при положение , че проблема се е появил след смяна на веригата. Охлаждането служи за поддържане на оптимална температура за протичане на горивния процес. А неправилното изгаряне и съответно загряване ,се получава при неправилно запалване на горивната смес или неправилно газоразпределение.
                                В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X