До: Къде е мястото на Патрол-ите...?
Красавец. Честито, и много да те слушка и да папка малко
Красавец. Честито, и много да те слушка и да папка малко
.
Видях по същото време и нагоре към ХЕИ имаше един дълга база GR, тунингован като за състезание с брони и лебедки и т.н..... мноого добре направен....

Та сложихме масло Мобил с както си пишеше в компютъра спецификации.... Междудругото като отвиха пробката и изпадаха едни ламаринки от дупката.... Мастъра каза че са части от някакъв лагер.... За сега ще стискаме палци да не са важни части...
Скоростна кутия на този етап не ми се цепи, дано да няма друг етап.... В момента скоростите се включват като на Мерседес, няма шумове, няма нищо.....
Та сложихме масло Мобил с както си пишеше в компютъра спецификации.... Между другото като отвиха пробката и изпадаха едни ламаринки от дупката.... Мастъра каза че са части от някакъв лагер.... За сега ще стискаме палци да не са важни части...
Скоростна кутия на този етап не ми се цепи, дано да няма друг етап.... В момента скоростите се включват като на Мерседес, няма шумове, няма нищо.....

Та сложихме масло Мобил с както си пишеше в компютъра спецификации.... Междудругото като отвиха пробката и изпадаха едни ламаринки от дупката.... Мастъра каза че са части от някакъв лагер.... За сега ще стискаме палци да не са важни части...

.
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар