Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къде е мястото на Патрол-ите...?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Къде е мястото на Патрол-ите...?

Ми явно във Варна.....
    Обзаведохме се с Нисан Патрол GR 1994, 2.8 климатик, шнорхел, някаква доработка на охлаждането с ел.вентилатори и гуми като на трактор Беларус (предполагам са за кал).
    Първи впечатления....: Голям, ръбат, шумен и люлее като параход..... Второ впечатление - чудесна машина.... На асфалта с тия гуми се чува като валяк...ако слуша, по-натам ще има и гуми..... До края на седмицата ще има и снимки, но аз нали съм фотограф-човек, трябва се представя с нещо по специално.... Джипът официално е на жена ми, казах и че не е тоя тип джип, който обикновено една жена би искала да шофира, но тя държеше на този. Сега го гледа с широко отворени очи и казва че прилича на тир без прицеп... Но е бойна жена и ще се научи.... Утре като го поразгледам ще подосаждам с малко въпроси. Лека вечер на всички!

А, щях да забравя - пали от четвърт оборот....
    Последно редактирано от Георги Иванов (gorbi); 11-12-07, 22:56. Причина: едит

До: Къде е мястото на Патрол-ите...?

Ами хайде да й е честито на жената камиончето!
    Ние не сме неутрални!

Коментар

добре дошъл в клуба!
      Technical Rescue Direct - life lies in courage
      http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Четито и от мен!
        Не се притеснявай, моята жена го караше като картинг
        VARADERO SD2

Коментар

Честито и от мен! Отличен избор!

Коментар

Чакаме СНИМКИ, че твойте си ги бива Честито!

Коментар

Честито придобивка и от мен Със здраве да го ползвате.
              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
              Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Честито и от мен и добре дошъл в семейството на японските Уазки.Не разбрах всъщност защо ще сменяш калните гуми с други....обикновено хората правят обратното.Поздрави.
                NISSAN FOREVER
                -----------------------------------------------------------------------------
                Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Честито! ...А за жена ти,... прецени дали е раумно.... На моята и отказах категорично да го кара, че ще повтори бума на застрахователни щети след градушките през 2004-та.
                  NISSAN PATROL 2.8TD

Коментар

Честито за покупката - много добър избор.
                    Да отидеш с него на места, на които не си ходил и ... да ни покажеш снимки.

Джипът официално е на жена ми, казах и че не е тоя тип джип, който обикновено една жена би искала да шофира, но тя държеше на този.
                    Не разбрах, женати ли е запалена по оффроуда или ти?
                    !

Коментар

Честито и от мен. Варна - Патрул сити
                      PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                      КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                      0899187766

Коментар

и малко снимки от днес... Варненци може и да я познават колата, тъкмо да ми кажат нещо повече.....

Последно редактирано от Георги Иванов (gorbi); 12-12-07, 13:46. Причина: edit

Коментар

Ако не греша предния му собственик е близък приятел на майстора, който поддържа моят Патрул. Майстора ми твърди, че новата ти придобивка е в перфектно състояние. На мен ми се струва, че боята му е прекалено гланцирана, но в гората този кусур бързо ще се поправи.
                          NISSAN PATROL 2.8TD

Коментар

ами надявам се да е в перфектно състояние... Все пак го платих най-скъпо от предлагащите се GR в момента... Поне ръжда не открих много.... Само по шасито, но повърхностна... нищо притеснително... Тук там и по купето - но още в зародиш... Може би ако им се обърне внимание на пролет с лека профилактика ще се реши проблемът за години наред.....
                            Този въпросният майстор - само за двигател и трансмисии ли да го търся или и за ходова част.... Не че има нужда, ама да знам ако ми затрябва..

Коментар

Честито и от мен!Днес те видях на светофара на "Пикадили-център"-правиш впечатление.
                              Бях точно срещу теб, може би и ти си видял черния Патрул стоящ отсреща
                              [B][U]NISSAN PATROL Y61 II 3.0TD[/U][/B]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X