Здравейте колеги, скоро закупих един патрол 4.2 бензин къса база автомат, който сигурно доста вас познават, видях тема от 2012 в която става въпрос за него. Има доста работа по джипа, като външния вид не ми е приоритет, но все пак мисля да го пребоядисам. Пускам темата, за да се консултирам с вас по някои въпроси свързани с джипа. Първия ми въпрос е свързан с гумите, в момента е с нови 35' силвърстоун екстрийм, но няма резервна гума. Първо да поясня, че джипа ще се ползва за 99% офроуд, но през зимния сезон искам да му сложа гребло, за да си чистя складовите бази, понеже багерите не винаги могат да реагират веднага, а това много ми пречи на работата. Също така ще помага на закъсали камиони, че особено като са празни им трябва много малко лед или сняг и има проблем, а ако помагам с някой от моите камиони има риск и той да остане там( имайте предвид, че им трябва съвсем малко помощ, не си мислете, че имам амбиции с джип да вадя 16-40 тона камион
). Та за целта ми трябват някакви гуми, които да вършат работа, че няма да стане с тоя силвърстоун зимата на заледен асфалт и мисълта ми беше една гума от втория комплект да ползвам за резервна, но м епритеснява, че много често две гуми с еднакъв размер от различни марки са с различен диаметър. Не слагам темата в раздел гуми понеже имам още доста въпроси, за които ще се радвам да ме посъветвате.

Коментар