Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Преобразяване на NISSAN PATROL Y61 2005 3.0 DI

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Преобразяване на NISSAN PATROL Y61 2005 3.0 DI

Първоначално публикуван от VULKAN Преглед на мнение
    Браво, колега! Точно в десятката!
    И аз съм на това мнение Имам наблюдение за два Патрола подготвени по този начин ,единия е правен при Ковачев(аз само добавих преден блокаж) другия е съм го правил аз . Използват се по предназначение и мога да заявя ,че направените подобрения само помагат а не пречат и не нанасят щети по автомобила !

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_8487.jpg
Прегледи:1
Размер:103.1 КБ
ID:5710672

Име:IMG_9117.jpg
Размер:94.9 КБ
ID:5710673

Име:IMG_9123.jpg
Размер:123.6 КБ
ID:5710674

На мен лично след удар в дърво с тръбна броня която беше на Самурая ми , се заби в предната гума
    Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
    New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Първоначално публикуван от GEORGI Y60 Преглед на мнение
      Taзи снимка е от първия Патрол на Мариян,новия багажник няма нищо общо с този.
      На моя Патрол багажника е абсолютно еднакъв с този от настоящия проект,единствената разлика е че лед-бара му е малко по голям.
      Четири години и половина откакто е при мен само бой е видял,нищо не е мръднало.

[ATTACH=CONFIG]861886[/ATTACH]
      Жоре Жорее големи философи.
      NISSAN PATROL Y61 3.0 DI В късмета вярват слабите....
      МАРИЯН ГАНЕВ ТЕЛ. 0897995019 Силните вярваме в себе си!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от mariqnski_77 Преглед на мнение
        Жоре Жорее големи философи.
        Не философи, а хора с истински опит! Опитваш се с подигравателен подтекс да се оправдаваш заради липсата ти на истински опит. Разхождай се където искаш, но не го наричай екстремно, защото наистина много ще те боли от истината. Егото ти е в повече и за това за напред залагай на големите гуми и яките ванти. Това което наричаш " твоя тема" всъщност далеч не е така. Тя е в нашия форум. Тези ширпотреба железца по колата ти се развяват като концепция от над 15 години!!! тук, а форума е на ...от 2004-та . Май беше. Демек ако ме разбираш, ти снасяш поредното еднакво великденско яйце. Ама какво кудкудякане става, а?
        така че ако държиш тотално да се засере темата ти, то давай в същия дух. Това което си сглобил на бързо в комбинация с параметрите на окачването става за... Няма да кажа
        ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Може модератора да изтрива темата.
          NISSAN PATROL Y61 3.0 DI В късмета вярват слабите....
          МАРИЯН ГАНЕВ ТЕЛ. 0897995019 Силните вярваме в себе си!!!!

Коментар

Не е за изтриване темата. Джипа става перфектен ,ако ще и за пред кафето да е.Джип с главно Д,майстора знае за какво става въпрос и има златни ръце,ти не жалиш средства за машината и малцина са тези,който могат да направят такова преобразяване,та темата е за продължение.Като махнем цената на джипа ,наливаш в него повече отколкото струва моя барабар с гражданската ,данъка и винетката Качвай още снимки с проекта без да ти пука.Поздрави и успех.
            Да опитомиш животното "човек"-е наука на науките и изкуство на изкуствата.
            Уаз 469
            Nissan Patrol Y160

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X