Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Преобразяване на NISSAN PATROL Y61 2005 3.0 DI

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Преобразяване на NISSAN PATROL Y61 2005 3.0 DI

Всичко е много добре, но никога не го забивай в дълбока кал! По мой преценки, джипа става към 2.600кг, без хора и багаж, което води до чести закъсвания в гората! Успех!
    0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
      Колега на война ли ще ходиш с тоя танк?
      Ние не ходим по поясите да караме за скорост а караме там където не може да мине коза,и си проправяме път.
      така че колата трябва малко от малко да е предпазена.
      NISSAN PATROL Y61 3.0 DI В късмета вярват слабите....
      МАРИЯН ГАНЕВ ТЕЛ. 0897995019 Силните вярваме в себе си!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от lyubo73 Преглед на мнение
        Всичко е много добре, но никога не го забивай в дълбока кал! По мой преценки, джипа става към 2.600кг, без хора и багаж, което води до чести закъсвания в гората! Успех!
        При нас колега няма значение с каква кола си всичко е от задкормилното устройство.
        С предния парол рядко съм опъвал лебедка така че не се притеснявай .
        А пък и имам един специален жокер,Имам телефона на моя приятел VuLKAN и всички проблеми се оправят.

Коментар

Когато помагаш на другите, помагаш на себе си.
          Стефан Арзатов

Коментар

Много ми харесва изпълнението на предната броня и страничната защита. Поздравления на майсторите.
            Technical Rescue Direct - life lies in courage
            http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Ще ми е любопитно ако можете да измерите и споделите килограмите на предната броня.
              Дела трябват, а не думи.

Коментар

Мисля че е към 45 кг. ако не се лъжа

Коментар

Много добра работа на майстора, и много добра визия на патрола.
                  Ама дотам.

Ако този патрол мине по козя пътека-аз се преименувам на Нихат, вместо Николай.Когато се прави джип за наистина сериозни изпълнения, се правят други неща, а не ламаринени брони.

Не искам да влизам в конфронтация, не искам разправии, просто казвам каквото мисля.
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Щатните брони като се напълнят с кал тежат повече от тези (отворени брони) , така че килограмите няма да му дойдат в повече. Браво за изпълнението !
                    А по козя пътека може да мине само коза или някой турист ,джип тц .
                    Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                    New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Първоначално публикуван от mariqnski_77 Преглед на мнение
                      Ние не ходим по поясите да караме за скорост а караме там където не може да мине коза,и си проправяме път.
                      така че колата трябва малко от малко да е предпазена.
                      Само внимавай да не го одраскаш, че от такива плашипутаци дето не карат по поясите кози не останаха
                      ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Като всички пишат и аз да напиша нещо.
                        Предната броня си я направил преди всичко красива (което според мен е много важно) с колена и т.н. както и степенките, обаче силно бие на очи че "предпазните тръби на предните калници" са заварявани директно тръба за тръба под ъгъл. Тоест все едно си ги намерил случайно от другаде и си ги сложил, а не си ги правил специално (в същият стил като бронята) - това ще изглежда още повече така след като ги боядисаш.
                        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:image-b8de77d735a8712e1a9549a9eff3a2fd5e5af711dd070ff746d8c67c298599a5-V.jpg
Прегледи:1
Размер:202.8 КБ
ID:5710531

Другото което бие на очи е багажника за покрива - е как може да е от правоъгълни профили след като всичко друго е с кръгли???
                        За подкартерната защита - явно ти е по важен надписа (логото) което си сложил от колкото друго, което още веднъж показва че правиш джипа да изглежда преди всичко хубав.

И последно, поздравления за проекта и вложените в него ентусиазъм, време и средства.

Коментар

Благодаря за акъла и отделеното време за писане момчета, акъл не искам ако имате излишни парички може да ми ги прехвърлите по сметката .
                          Апък кого ще плашим да не се притеснявате.Имаме си и зооплицаите явно в форума.
                          Джипката си става перфектна както си я исках.
                          Всичко е перфектно.

Коментар

Всъщност си прав. Като я разгледах подробно, за малко да се изпусна в гащите от кеф!
                            Перфектното си е перфектно. АРБ да го духат.
                            Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Първоначално публикуван от Paladin Преглед на мнение
                              Като всички пишат и аз да напиша нещо.
                              Предната броня си я направил преди всичко красива (което според мен е много важно) с колена и т.н. както и степенките, обаче силно бие на очи че "предпазните тръби на предните калници" са заварявани директно тръба за тръба под ъгъл. Тоест все едно си ги намерил случайно от другаде и си ги сложил, а не си ги правил специално (в същият стил като бронята) - това ще изглежда още повече така след като ги боядисаш.
                              [ATTACH=CONFIG]861700[/ATTACH]

Другото което бие на очи е багажника за покрива - е как може да е от правоъгълни профили след като всичко друго е с кръгли???
                              За подкартерната защита - явно ти е по важен надписа (логото) което си сложил от колкото друго, което още веднъж показва че правиш джипа да изглежда преди всичко хубав.

И последно, поздравления за проекта и вложените в него ентусиазъм, време и средства.
                              Подкартерната защита с надписа е 2 мм и под нея ще има още една 3мм такава за здравина и да изпъква надписа.

Коментар

Първоначално публикуван от mariqnski_77 Преглед на мнение
                                Благодаря за акъла и отделеното време за писане момчета, акъл не искам ако имате излишни парички може да ми ги прехвърлите по сметката .
                                Апък кого ще плашим да не се притеснявате.Имаме си и зооплицаите явно в форума.
                                Джипката си става перфектна както си я исках.
                                Всичко е перфектно.

Градски да не ти пука ,Патрола става супер.Мнения много ,акъл още повече. Именно заради това не качих снимки ,как една година правих моя Патрол,че аз малко смесих духа на 80-те с визията на 90-те.Поздравления за положения труд.Да му се кефиш много
                                Да опитомиш животното "човек"-е наука на науките и изкуство на изкуствата.
                                Уаз 469
                                Nissan Patrol Y160

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X