Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с таблото на Терано 2 98г
Свий
X
-
От: Проблем с таблото на Терано 2 98г
Кръгъл "пул", издълбан на поусфера в средата и заварка или запояване с бронз/месинг. Не е никакво редизвикателство за средностатистически железар.Първоначално публикуван от тошо78 Преглед на мнениеНемога да открия кординатите на патрол фен ,можели малко помощ.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Твърдостта не е от феродовия диск, а от притискателния, и ако искаш да правиш нещата както трябва, сменят се в комплект. Тогава и олеква.
При теб е бил твърд заради вилката и ръбчето от лагера върху ламелите на притискателя. Карал съм терано със сменен Valeo притискател+феродов, и педала му беше значително по-лек от моя. Чак нездравословно мек по моя вкус.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
По-вероятно е ръждата да изпревари тоя мотор )) и рамата я е подело на места вече, хем а пръскаха отвътре с ония специалните восъци.. все пак 22 годишна е вече и от Австрия, няма нищо вечно.. обаче колко язовири и коларски пътища и безпътища е видяла из България.... Ленд Крузер не е стъпвал там, че много си ги пазаят, сигурно за отвъдния живот ))Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеАко Shimahide от Евро07, по-добре я засили към някои вторични.
И термостата и виското трябва да са сработили максимум на 2-3 милиметра над средната линия. Ще съсипеш мотора с тия евтинии.Maverik/Terrano 2 2.7 TDI, 1997
X-trail 2.2 Di 2003
Maverik/Terrano 2 2.7 TD, 1994
Коментар
-
Така, съединителя вече сложен и джипа е в движение.Прво впечетление много мек педал,досадното тракане при работа на масто изчезна.Сложих друг термостат и стрелката вече е на местото си.Така че,проблемите се отстраниха.Съвет към всички колеги:при смяна на съединител задължително сменяите вилката иболта към вилката.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар