Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Pathfinder 4.0 V6
Свий
X
-
От: Pathfinder 4.0 V6
Първоначално публикуван от Asteri Преглед на мнениеМоторът го слагат само извън Европа, за САЩ, Филипините и Тайланд..
В последните две страни се возят масово на един цилиндър и три колелета.В наши дни Вазов щеше да напише " Под Егото", а Алеко само "До Чикаго".
В. Иванов
Коментар
-
Първоначално публикуван от Asteri Преглед на мнениеМоторът го слагат само извън Европа, за САЩ, Филипините и Тайланд, освен на Екстера ги има в Навара и ванове. Ако въпросът ти за газификацията е сериозен, да, по европа ги има такива, американците не знам дали се занимават. Харчът става около 16/100 газ, стават малко по-безшумни, но леко влошава мощността. На бензин харчат 14/100.Pathfinder 4.0L
Коментар
-
Първоначално публикуван от akxel Преглед на мнениегледам че си писал за близкия изток,за там е възможно да са фул тайм(даже не знаех че се предлагат).аз предимно гледах за щатите и всичките си излизаха парт тайм.
от първите години са с два лоста ... по-новите с 4.0литровия всичките са с въртящо копче от таблото като на всички по-нови модели[ATTACH=CONFIG]780870[/ATTACH]
В наши дни Вазов щеше да напише " Под Егото", а Алеко само "До Чикаго".
В. Иванов
Коментар
-
Pathfinder 4.0L
Коментар
-
Първоначално публикуван от shotgun600 Преглед на мнениеЧестито!
Сподели след малко каране какъв разход дава градско и извънградско.за сега ми дава около 22.След празниците съм запазил час за газифициране и след това няма да боли толкова като му давам повече газ
Ето още една снимка на патито
Pathfinder 4.0L
Коментар
-
Честито - хубава е машината.
Спокойно - и аз съм с бяла лястовица Mitsubishi Endeavor 3.8 AWD - карай си я и да не ти дреме.
Виж по руските и американските форуми за повече информация за бевзиновите Патфайндъри.
Коментар
-
Първоначално публикуван от evos Преглед на мнениеДано само те радва,страхотна машина!Несравнимо по добър избор от всеки нафтов трошляк!Ако имаше и Навара с тоя мотор,щяхме да сме двама!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Asteri Преглед на мнениеМоторът го слагат само извън Европа, за САЩ, Филипините и Тайланд, освен на Екстера ги има в Навара и ванове. Ако въпросът ти за газификацията е сериозен, да, по европа ги има такива, американците не знам дали се занимават. Харчът става около 16/100 газ, стават малко по-безшумни, но леко влошава мощността. На бензин харчат 14/100.
Продава си се в Европа от самото начало с 4-литровия мотор. Много добре си спомням, че съм разглеждал брошура на вносителя и си виках "Леле, кой ще си купи тая бензинова ламя!" Със сигурност бензиновите ще са перфектно запазени - просто никой не си купува толкова харчещо МПС за да го "разцепи" от каране... При годишен пробег до 10 000км със сигурност е по-добрия избор.
А що се отнася за реално 7-местен СУВ, единствените варианти са американски - нещо от сорта на Lincoln Navigator, Chevrolet Tahoe, Ford Expedition и т.н. или техните японски еквиваленти - Toyota Sequoya, Nissan Armada...
Те също НЕ харчат 14/100 дори в сънищата ни...помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар