Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Pathfinder 4.0 V6

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Pathfinder 4.0 V6

http://www.auto-data.net/bg/?f=showS...&modeli_id=124
    Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Asteri Преглед на мнение
      Моторът го слагат само извън Европа, за САЩ, Филипините и Тайланд..
      Ти пък къде слагаш американския пазар в една зана с Филипините и Тайланд.

В последните две страни се возят масово на един цилиндър и три колелета.
      В наши дни Вазов щеше да напише " Под Егото", а Алеко само "До Чикаго".
      В. Иванов

Коментар

Моторът го слагат само извън Европа, за САЩ, Филипините и Тайланд, освен на Екстера ги има в Навара и ванове. Ако въпросът ти за газификацията е сериозен, да, по европа ги има такива, американците не знам дали се занимават. Харчът става около 16/100 газ, стават малко по-безшумни, но леко влошава мощността. На бензин харчат 14/100.
        За газта си бях обсолютно сериозен,понеже не знам откъде ги взимаш тея данни за разхода но аз до сега под 18 градско не намирам инфо.,а в двора ми все още петролно кладенче нямам
        Pathfinder 4.0L

Коментар

Първоначално публикуван от akxel Преглед на мнение
          гледам че си писал за близкия изток,за там е възможно да са фул тайм(даже не знаех че се предлагат).аз предимно гледах за щатите и всичките си излизаха парт тайм.

от първите години са с два лоста ... по-новите с 4.0литровия всичките са с въртящо копче от таблото като на всички по-нови модели[ATTACH=CONFIG]780870[/ATTACH]
          Да, Екстерата беше 2008 модел, автоматична скоростна кутия и врътка за различни режими, наклон, ремарке, извън пътя. Тук пътувахме за първо офроуд тестване - изкачване на бая високи дюни не далече от Доха. Единствена подготовка -спадане гумите и газ без рязки движения, после пак обратно помпане за да се приберем по асфалт.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:11072008156.jpg
Прегледи:1
Размер:86.7 КБ
ID:5644788 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:11072008144.jpg
Размер:92.1 КБ
ID:5644790
          В наши дни Вазов щеше да напише " Под Егото", а Алеко само "До Чикаго".
          В. Иванов

Коментар

!!ЗАКУПЕН!! супер съм доволен за сега от това как вози-ускорява,позицията на водача и тн.Благодарности и на Митко/fulda/ за прегледа на автомобила в Митвас!Ще се радвам ако колеги с патфайндъри споделят това онова за обслужване и тн.
            Ето една снимчица на най ценното ми

Име:IMG_20150402_180708.jpg
Размер:162.0 КБ
ID:5652304
            Pathfinder 4.0L

Коментар

Честито!
              Сподели след малко каране какъв разход дава градско и извънградско.

Коментар

Не вярвах, че ще откриеш такова нещо, в добро състояние. Но невъзможни неща няма.

Това сега Патфайндър ли е или Екстерра?

Що дразниш само с една снимка?
                Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от shotgun600 Преглед на мнение
                  Честито!
                  Сподели след малко каране какъв разход дава градско и извънградско.
                  Мерси колега,за разход за сега извън града не съм излизал но градско при нормално каране с инцидентни настъпвания за сега ми дава около 22.След празниците съм запазил час за газифициране и след това няма да боли толкова като му давам повече газ
                  Ето още една снимка на патито

Име:IMG_20150403_114733.jpg
Размер:162.4 КБ
ID:5653065
                  Pathfinder 4.0L

Коментар

Дано само те радва,страхотна машина!Несравнимо по добър избор от всеки нафтов трошляк!Ако имаше и Навара с тоя мотор,щяхме да сме двама!
                    мисля, да зема а се замисля...

Коментар

Мерси и аз бих се радвал да намеря някой с такава машина,да не съм като бяла лястовица най малкото да обменим впечатления и тн.
                      Pathfinder 4.0L

Коментар

Честито - хубава е машината.
                        Спокойно - и аз съм с бяла лястовица Mitsubishi Endeavor 3.8 AWD - карай си я и да не ти дреме.
                        Виж по руските и американските форуми за повече информация за бевзиновите Патфайндъри.

Коментар

Първоначално публикуван от evos Преглед на мнение
                          Дано само те радва,страхотна машина!Несравнимо по добър избор от всеки нафтов трошляк!Ако имаше и Навара с тоя мотор,щяхме да сме двама!
                          "Нафтов трошляк" - тук малко ме обиди. Мотивирай този отговор, моля.

Коментар

Моторът го слагат само извън Европа, за САЩ, Филипините и Тайланд, освен на Екстера ги има в Навара и ванове. Ако въпросът ти за газификацията е сериозен, да, по европа ги има такива, американците не знам дали се занимават. Харчът става около 16/100 газ, стават малко по-безшумни, но леко влошава мощността. На бензин харчат 14/100.
                            Ха-ха! 14/100 АКО харчеха, кой щеше да си купи дизел да му харчи 12-13/100
                            Продава си се в Европа от самото начало с 4-литровия мотор. Много добре си спомням, че съм разглеждал брошура на вносителя и си виках "Леле, кой ще си купи тая бензинова ламя!" Със сигурност бензиновите ще са перфектно запазени - просто никой не си купува толкова харчещо МПС за да го "разцепи" от каране... При годишен пробег до 10 000км със сигурност е по-добрия избор.

А що се отнася за реално 7-местен СУВ, единствените варианти са американски - нещо от сорта на Lincoln Navigator, Chevrolet Tahoe, Ford Expedition и т.н. или техните японски еквиваленти - Toyota Sequoya, Nissan Armada...
                            Те също НЕ харчат 14/100 дори в сънищата ни...
                            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Честито колега Райфъл, много яка машина. Само положителни емоции с нея желая
                              И да си смениш аватара, че вече не е актуален
                              SUV

Коментар

дават го по-скоро
                                градско 15.7/100 км
                                извън 10.6 л/100км.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X