Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нов в клуба.... Terrano II

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Нов в клуба.... Terrano II

Ще търся някой за диагностика, че моя майстор с това не се заминава. Ако някой има доверен майстор или сервиз в София може да сподели.
    То тракането не е точно тракане а все едно две железа се търкат насухо, дори при свободен ход го прави.
    В края на седмицата ще търся майстор да го прави.

П.п. А възможно ли е ако съм намокрил въздушния филтър или подобно... Макар че тогава би трябвало да е постоянно проблема.
    Последно редактирано от mermenkov; 30-11-14, 13:34.
    Dacia Duster 1.5 DCI 4x4 '16
    +359 878 201 276

Коментар

Ей го на филтъра пълен с тиня. Дано да е само това
      Прикачени файлове
      +359 878 201 276

Коментар

Филтъра е пълен с тиня дано да е само това.
        Прикачени файлове
        +359 878 201 276

Коментар

Проблемът с губенето на мощност е решен. След старателно почистване на дебитомера и въздушните пътища както и смяната на въздушния филтър всичко вече е ОК.
          +359 878 201 276

Коментар

Дано да е за дълго. Дебитомера не търпи много-много на къпане. Или си сложи шнорхел, или си прави сметката от къде можеш да минеш без. Че следващия път може и някоя биела да се покаже да види кой е шашавия зад волана.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
              Че следващия път може и някоя биела да се покаже да види кой е шашавия зад волана.
              [emoji2]

Цялата работа беше че ме заведоха на "софт" разходка на която по-едно време не вярвах че ще се прибера с кола ама..... Преди всичко все пак кефа беше незабравим.
              +359 878 201 276

Коментар

Е нишо де - пак така. Като ги видиш че много се заиграват, гледай от къде може да се мине без да се удавиш. Обикновено има от къде.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Много ми е познато понятието "софт разходка"... Като взех Фронтерата преди време, така тръгнах на една такава разходка, та 15 км. ги минахме за 6 часа... Бях взел деца, барбекю, инструментите ги оставих да не ми пречат... На няколко пъти мислех да се върна, но като си помислих от къде минахме, реших, че няма как да се върна сам и продължих. Въпреки оставените по пътя кори и издраната боя, не съжалявам, адреналина беше като за скок с бънджи, но най-вече знам колко трябва да съм подготвен следващия път като реша да тръгна на лека разходка в периода септември-май.
                  OPEL FRONTERA B 2.2DTI -> NISSAN TERRANO II 2,7TDI

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X