Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нов в клуба.... Terrano II

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Нов в клуба.... Terrano II

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
    Еми по морги, от къде... Гледаш да е по-ново, примерно след 2000г, катастрофирало или от сорта. Има доста свежи екземпляри. Намирал съм шаси без точица ръжда така.
    То по моргите ясно, лошото е че в София не мога да намеря и дизел и дълга база, а не ми се поръчва от провинцията на сляпо. Честно казано се надявах някой колега да каже "Аз имам, звънкай и ела да го вземеш" ама надали така ще стане
    Dacia Duster 1.5 DCI 4x4 '16
    +359 878 201 276

Коментар

То и този е от морга, 70 лв, не тече 2 години и потече...
      Няма гаранция по моргите..

Ама си е дразнещо, де...
      Успех, Марто, ако намеря тука нещо, ще ти звънна.
      Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Днес мога да се похваля с първото ми стабилно окопаване по пътя от Железница към Кокаляне. След различни опити за вадене накрая постигнахме успех с една "виатнамка" тези дни ще кача и клипче.
        Прикачени файлове
        +359 878 201 276

Коментар

Дано не си ходил далеч за тази виетнамка
          Nissan Terrano 2.7 TDi
          ----------------------------
          Нещо което работи - не се пипа!

Коментар

Честито
            Ако ще се кОпаш често - махай пернишкия парктроник (булбара и теглича) .
            Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Предвид гумите и калта на снимките, просто е било редно да мине покрай локвата, а не през нея. Аз като съм сам гледам да си спестя тия приключения, когато има как да заобиколя.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Попринцип не планувам да се окопавам докато се разхождаме, но така се случи. Въпросната локва беше невъзможно да се заобиколи, а хич не ми се връщаше назад. То накрая ваденето се оказа по-голям кеф от идеята за разходка. Връщането назад си беше голям кеф понеже по-пътя по който бях дошъл след като минах аз, една витара и виетнамката стана направо непроходим на връщане през цялото време си пътувах закачен за витнамката която накрая и тя се поокопа, свърши и и нафтата абе голямо шоу...
                +359 878 201 276

Коментар

https://m.facebook.com/story.php?sto...0&ref=bookmark
                  +359 878 201 276

Коментар

Малко развитие с калниците които поръчах... Че са Тайвански - така е, че са евтини и нови - и това вярно, обаче се оказаха пластмасови нещо като плексиглас, черни на пръв поглед би трябвало да паснат идеално. Сега се чудя дали да ги взема от една страна няма да гният и ръждясват, но от друга дали няма да ги изпочупя? Имам време да мисля до другата седмица че погрешка ми бяха докарали два десни.
                    +359 878 201 276

Коментар

Здрасти колега колко пари са тези плекси калници за брой ? Мерси
                      само бараки

Коментар

130 лв.
                        +359 878 201 276

Коментар

А при нас игра ЦО-то и кит.Благодаря за бързия отговор
                          само бараки

Коментар

Аз говорих с един познат тенекеджия и ми иска по 100 лв. на калник /само за тенекеджийската част/ да го изгради наново, но май новото си е ново макар и че ме притеснява пластмасата.
                            Последно редактирано от mermenkov; 28-11-14, 17:55.
                            +359 878 201 276

Коментар

Днес участвах и в първата ми разходка със съфорумци, което разби всичките ми представи за "лека разходка". Трасето от Суходол към Бонсови поляни..... За мен разходката приключи пеждевременно Като за начало изкъртих едното огледало, а после и ролбара, но това не ме отказа. Обаче стана друг проблем за който си нямам и на идея откъде идва. Изведнъж изгуби мощност и може да движи само на 1ва бавна мина ли на 2ра гасне. На свободна се форсира едвам до 2500 оборота и то ги набира супер мудно.... Сега идва и интерсното гася двигателя за 30 секунди после паля и всичко работи перфектно обаче карам 2 км. и пак така умира след това следеа същото гася-паля и се оправя за малко и отново и отново. Също така при високи обороти и трака нещо на желязо?
                              +359 878 201 276

Коментар

Първоначално публикуван от mermenkov Преглед на мнение
                                ...а после и ролбара...
                                Булбара. Сега надявам се сам се убеди в пълното му безсмислие.

За другото - ще трябва да се гледа на диагностика като за начало. Понякога дебитомер се държи така, макар че не ми се вярва. За тракането не знам - може да си покъсал някой тампон например. Или от някъде да смъче въздух. Необезвъздушена дюза трака баш на метал.
                                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X