Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разлика Терано 2 преди и след фейслифта?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Разлика Терано 2 преди и след фейслифта?

Взимай релсите. Най лошото, което можеш да си причиниш е, да ти се наложи да свалиш кората за да нацелиш гредите. Аз лично при монтажа не свалях кората, тъй като не гоних голяма товароносимост. До момента се справя отлично с 60-80 кила багаж. Ако ще има монтирано нещо, което е доста по тежко, най добре да монтираш при гредичките...

Коментар

Първоначално публикуван от Faver Преглед на мнение
      4. Направиха ми ремонт по предницата и след приключването натегнахме торсионите - височина от земята до веждата - 80 см. ( натегнати са на около 1/2)
      Мери се височина от ръб на джанта до ръб на калник. В противен случай зависи от налягането и размера на гумите. На колко по болта са натегнати няма значение. Има значение височината.

1. Днес си закупих лостче за управление на чистачките, което има регулиране на прекъснатия ход. Проблема е че работи като оригиналното, т.е. регулацията на прекъснатия ход не действа. Видях че на 2-те ми букси липсва по едно гнездо, където на лостчето има "пин". Търся информация за къде трябва да "пътува " кабелчето, което възнамерявам да пусна.
      Само с кабелче надали ще стане. Трябва и останалия хардуер, в случая управлението. Виж в сервизното ръководство на най-новите накъде отива:
      http://htftp.offroad-bulgaria.com/sp...vice%20manual/

* Имам проблем с парното - след силен мирис на бакелит останах само с 4-та степен. Имам нужда от насоки за ремонт. Предварително благодаря!
      Изгорели резистори на плочката за степените. Наимира се някъде по въздуховодите между вентилатора и клапите. Извади я и виж каква е хавата. В краен случай трябва да търсиш нова от морга. И си провери вентилатора - трябва да се върти лесно.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

За гредите, има разлика дали има шибидах или не. Не мапълно достоверно инфо, но да се има в предвид.
        "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Sparky, благодаря за линка, но пропуснах да кажа, че лостчето е от същия модел като моя - с правоъгълните фарове. Ако разполагаш със схеми за него ще са ми от полза.

Да добавя нещо за подмяната на ск. кутия - сменя се вилката, гредата с тампона под кутията... Имаше и още нещо, но не помня. В моя случай смених и комплект съединител, но май попаднах на менте, защото при рязко подаване на газ на 4-та и 5-а буксува, а всичко от педала до работна помпа и вилката е отрегулирано.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X