Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Още едно Терано 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Още едно Терано 2

Някой има ли представа дали задната (3та) врата на Тераното е еднаква на 3врато и на 5врато Терано, както и м/у десен/ляв волан? ( Става въпрос за Терано 2 98 с кръглите фарове)
    Nissan Terrano II 2.7TDI

Коментар

Между десен и ляв волан е еднаква на всички от 94 до 2000-та (квадратни и кръгли фарове). От там до 2006-та мисля че разликата е само в пластмасата под стъклото заради новите стопове, и формата на стъклото (няма я чупката - долния край е прав), но иначе би трябвало пак да е съвместима.

Между късо и дълго до колкото ми е известно не е еднаква, но може и да бъркам.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

на тези след 2000г.врата си е абсолютно същта даже и стъклото си е с чупка като на предишните години.разликата идва от външната пластмаса под стъклото която скрива чупката и променя визията заради новите стопове,другата разлика е в моторчето за чистачката защото е с различен ход,разположението на реотаните за подгряване и липсата на ръчка за отваряне или заключване която имат по старата година

Коментар

Хм, това със стъклото не го бях забелазал.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

честито колега много безаварийни километри. кора за под двигателя имам ако искаш пиши на Л.С да се разберем.
            0899 87 87 92 Христо
            Митцубиши Паджеро 2 3,5 бензин
            Тойота Авенсис 2.2 Д4Д
            Шкода Суперб 3,6 бензин

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X