Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Нисан Терано 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с Нисан Терано 2

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
    Не може. Едното е сериен порт, другото CAN шина.
    Сега гледах ръководството... Ще си чакам кабела и ще си се мъчим с него

Коментар

Незнам от къде го поръчваш, но го има наличен (или поне така пише) в "програматорибг". Единия от мойте двата е купуван от там. Тоест - кабела е на 1-2 дни разстояние от теб.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Имаш за твойто. За неговото нямаш. Със старата букса е - 97-ма година.
        Мдаа...омешах две теми . В съседна тема писах на колега за несветещите халогени на Терано 2000г. и от там съм се объркал.Нищо...пак можем да проверим дебитомера.Просто ще го прехвърлим на моето Терано и ще го измерим с OBD-то...
        NISSAN FOREVER
        -----------------------------------------------------------------------------
        Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Първоначално публикуван от nikolay_stoyanov Преглед на мнение
          Човека, който ми чете грешките каза, че е от него, защото имаше грешка в буксата за температурата, че се беше откачила.. А другата грешка беше в дебитомера, други грешки нямаше.. Сега чека ми свети когато му е кеф, от време на време като почти даже не свети.. Светва примерно когато работи мотора на място и като му дам гас да вдигне оборотите до 1000 и спира да свети нз защо така..Преди един месец идвах към Ст. Загора, но скоро нз дали ще мога да намина та да го видим и ако се оправи да направим една обиколка по калните пътища наоколо , но все пак мерси много за предложението... Казаха ми да го напръскам с безконтактен спрей та да не би да има нещо прекъснато или нещо такова.. Ами в краен случай ще си потърся нов дебитомер и поне да се реши този проблем!
          Пак казвам...От неработещ дебитомер , лампата НЕ свети!!!
          Още повече, при подобно държание/т.е. от време на време светва и после се оправя/, за мен някъде нямаш добър контакт.Ако пък и джипа върви нормално, а не мудно, най-вероятно проблема ти е лош контакт, или пък некоректно работещ температурен датчик...
          П.П. Намери си /ама не безконтактен ,щото съвсем ще изгубиш контакта /, контактен спрей и напръскай обилно буксите и на двата датчика стоящи отпред към радиатора на термостатното тяло.След това ако можеш си набави и технически вазелин и намажи добре там, за да не се окисляват клемичките.
          Дано да се оправи пущината.
          Поздрави!
          NISSAN FOREVER

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
            Пак казвам...От неработещ дебитомер , лампата НЕ свети!!!
            Още повече, при подобно държание/т.е. от време на време светва и после се оправя/, за мен някъде нямаш добър контакт.Ако пък и джипа върви нормално, а не мудно, най-вероятно проблема ти е лош контакт, или пък некоректно работещ температурен датчик...
            П.П. Намери си /ама не безконтактен ,щото съвсем ще изгубиш контакта /, контактен спрей и напръскай обилно буксите и на двата датчика стоящи отпред към радиатора на термостатното тяло.След това ако можеш си набави и технически вазелин и намажи добре там, за да не се окисляват клемичките.
            Дано да се оправи пущината.
            Поздрави!
            Върви съвсем нормално, но ако има некоректно работещ температурен датчик няма ли да го изписва като грешка нз... Ще пробвам и така като си намеря спрей, защото аз съм ги намазал с технически вазелин.. Сега ще ги напръскам със спрея и пак ще ги намажа с вазелина, пък дано наистина вече се оправи, че съм решил вече малко да му подновя някои части по окачването пък излизат други проблеми !!!

Коментар

Незнам от къде го поръчваш, но го има наличен (или поне така пише) в "програматорибг". Единия от мойте двата е купуван от там. Тоест - кабела е на 1-2 дни разстояние от теб.
              Когато ми притрябва все няма налични и трябва да чакам ... Абе здраве да е сега съм поръчал 2 да имам резерва

п.п. в програматорибг в момента не мога изобщо да открия 14-пинов Нисански кабел...
              Последно редактирано от I.Stoyanov; 03-05-14, 09:09.

Коментар

Мдаа...омешах две теми . В съседна тема писах на колега за несветещите халогени на Терано 2000г. и от там съм се объркал.Нищо...пак можем да проверим дебитомера.Просто ще го прехвърлим на моето Терано и ще го измерим с OBD-то...
                Пак тсъ! С Hitachi е.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ами чета това...ти как го тълкуваш...
                  Ами ще пробвам както казваш да го изключа, но няма ли пак да отчете грешка и да свети чека или просто да може да видя дали има някаква разлика... Може и аз да не съм запомнил точно за напреженията ... Не на Bosh е моя аз съм в грешка
                  NISSAN FOREVER

Коментар

Ами чета това...ти как го тълкуваш...
                    Аз пък чета това:
                    С метални тръбички е между дюзите.
                    Което значи Zexel, което пък значи дебитомер Hitachi.

Коментар

Първоначално публикуван от I.Stoyanov Преглед на мнение
                      п.п. в програматорибг в момента не мога изобщо да открия 14-пинов Нисански кабел...
                      От главната им страница не може. И аз не знам защо. Излиза като търсиш през google "nissan programatoribg".

Коментар

От главната им страница не може. И аз не знам защо. Излиза като търсиш през google "nissan programatoribg".
                        Хех.. баси сайта, намерих го при това на добра цена -

Коментар

грешка 81 на Терано II 2,7TDI какво означава

Коментар

С какво е четена грешката? В сервизното няма такава.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X