Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Окачване и полиуретанови тампони за Nissan Patrol GR Y60 къса база

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Окачване и полиуретанови тампони за Nissan Patrol GR Y60 къса база

C45-270V (предни) и C45-271V (задни)
    Technical Rescue Direct - life lies in courage
    http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Погледни и тази възможност
      http://shop.traction4x4.it/category....L+GR+Y60~.html

Весели Празници

Коментар

Колеги, благодаря много за помощта. Вчера поръчах окачване +2.5" TrailMaster и демпфер. Когато пристигнат и ги монтирам, ще се похваля. Сега остана да поръчам и тампоните.
        Life Begins Where The Road Ends.
        Nissan Patrol Y60 GR RD28T
        0889 9две 99 55 Иво

Коментар

Машината ,ако ще се използва както прочетох за леки и средни като трудност траялни състезания и трофи,най-добре е да махнеш стаб. щанги и на двата моста.И да удължиш биелетите,пак ще се спъват ходовете/а на състезание целта не е това/ , а да не говорим,че биалетите ще са консуматив и то през кратки интервали!
          Аз бившия ми Патрол го карах около 2 години и не знам колко хил. километра по разходки,по асфалт и по експедиции без наличието на двете стабилизиращи щанги.Според окачването/колкото е по-твърдо,толкова по-не се усеща/ има наличие на клатене,но то е от много малко до нищожно.Дори и малко да ти приклаща се свиква много бързо и това не е проблем за управлението на джипа-пробвано!
          Поздрави!
          NISSAN FOREVER
          -----------------------------------------------------------------------------
          Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
            ...Според окачването/колкото е по-твърдо,толкова по-не се усеща/ има наличие на клатене,но то е от много малко до нищожно.Дори и малко да ти приклаща се свиква много бързо и това не е проблем за управлението на джипа-пробвано! ...
            Аха! Не е проблем, докато караш бавно ...
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
              Аха! Не е проблем, докато караш бавно ...
              Ами говорили сме го и в други теми...не е точно така.Поне при мен не беше така.
              Прибирал съм се от експедиция в Родопите натоварен до тавана с багаж и покривна палатка на багажника отгоре.Карал съм по магистралата с 120-130км/ч.,изпреварвал съм и не е било проблем.карал съм също така и по нормален главен път,където скоростта е била 80-100км. и отново не съм усетил проблем.Та не знам...проблема ли е голям или аз съм пекан състезател /последното е в кръга на шегата/
              Според мен по-голям проблем е ,като започнат да се износвта примерно тампоните на задните надлъжни носачи/говоря за момента в който все още не са за смяна,но вече не са и бетон-най-често това се случва при полиуретановите,защото гумените се късат по-бързо и по-брутално/,тогава поведението на джипа от леко сеене стига до направо да не може да се вкара в пътя и с щанги .
              Само, че...при лекото сеене никой не тръгва да сменя тампоните/било то по причина , че майстора се изказва, че не са за смяна или пък се отлага,защото..."то може да се покара и така още малко време"/
              Та при изправно всичко аз лично никога не съм имал проблем в периода когато съм карал без щангите дори и при скорости от 100-130км/ч.
              Споменах да се махнат щангите обаче,защото по-горе пишеше, че машината се подготвя за траялни и трофи състезания !!!
              Ако ще е за всекидневна употреба,както и за средни по трудност раСотки...не е необходимо разбира се!
              Поздрави!
              NISSAN FOREVER
              -----------------------------------------------------------------------------
              Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Стабилизиращите щанги ще бъдат махнати, но първо да сменя тампоните. Също така трябва да си намеря буферни тампони, защото отпред и отзад нямам. Къде бихте ме посъветвали да търся и дали има някакви алтернативи от гледна точка изработка на афтермаркет буфери. Или с две думи какъв е най-нискобюджетния вариант.
                Life Begins Where The Road Ends.
                Nissan Patrol Y60 GR RD28T
                0889 9две 99 55 Иво

Коментар

За състезания не е най-удачно да слагаш предни тампони с изместен център - късат се доста бързо. Ако ще го караш основно по горите и състезания - карай си го с нормални тампони ( с централен отвор ). За повдигането на къса 60-ка има доста по-евтини начини за повдигане, но след като вече си поръчал - успех!
                  RB Patrol Team

Коментар

Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнение
                    За състезания не е най-удачно да слагаш предни тампони с изместен център - късат се доста бързо. Ако ще го караш основно по горите и състезания - карай си го с нормални тампони ( с централен отвор ). За повдигането на къса 60-ка има доста по-евтини начини за повдигане, но след като вече си поръчал - успех!
                    Подкрепям колегата,кастор кита е неприложим ако ще се кара по сериозно машината,поради изтънената част се разбива за норматив,прави си нормални тампони от полиоретан,с твърдост по Шор 90-95,и си перфектен.Тампони изработват на много места,ние си ги правим в Стара Загора има си цехче което се е специализирало с рециклиране на разни части по окачването на всякакви автомобили,те правят и всякакви тампони от полиоретан,няма да ги упоменавам,за да не се счита за реклама.
                    LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                    Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

знам че не е тук мястото и излишно спамя но би ли ми казал за окачването на траял мастър как и от кого да го поръчам и какви пари горе-доло.Мерси предварително и пак се извинявам за спама.
                      Последно редактирано от CarTest™; 31-01-14, 00:35. Причина: Правопис

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X