Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лампа масло?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Лампа масло?

При Патрола са два датчика,за високо и ниско налягане.За високото е 15лв. с труда, за ниското 25лв. с труд.

Коментар

Не знам при мен ли е проблемът,но както съм писал и в друга тема,моята лампа гасне със завъртането на стартера.Той така си и пали на половин оборот почти.
      "NISAN TERRANO 2" 3.0 tdi 2003 г.
      0878739299

Коментар

Първоначално публикуван от dvdimov Преглед на мнение
        Не знам при мен ли е проблемът,но както съм писал и в друга тема,моята лампа гасне със завъртането на стартера.Той така си и пали на половин оборот почти.
        За всеки случай провери дали наистина лампата за маслото е свързана към датчика за маслото. Че съм виждал няколко пъти да е ковната на веригата на лампата за генератора ...
        Иначе при напълно изправна помпа, читав филтър/масло и липса на прекалени хлабини по двигателя, така трябва и да бъде.
        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Проверил съм,забавяне от около 4-5 сек имаше,тогава когато му смених маслото при първия старт на двигателя с новото масло.
          "NISAN TERRANO 2" 3.0 tdi 2003 г.
          0878739299

Коментар

Проверил съм,забавяне от около 4-5 сек имаше,тогава когато му смених маслото при първия старт на двигателя с новото масло.
            Е то тогава всеки един автомобил го прави това...и няма как да е друго,защото му трябва време да напълни масления филтър и да подкачи...
            NISSAN FOREVER
            -----------------------------------------------------------------------------
            Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Но защо понякога гасне почти веднага а друг път със забавяне?
              Независино от колко време не е пален.
              Маслото е 10/40.
              "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Значи всичко ти е наред. Останалото Любчо го е написал.
                О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X